Relaxačnú dovolenku v južných Čechách zažijete v Interhoteli America **** v Písku. V cene máte ubytovanie, bohaté raňajky, dvojchodovú večeru i neobmedzené wellness s bazénom a saunami, nechýba ani fitness. Tešte sa aj na ďalšie sezónne výhody.

O ubytovaní

Vyrazte na dovolenku do Interhotela America ****, ktorý svojím vzhľadom pripomína parník. Hotel je situovaný v pokojnej zóne na úpätí píseckých hôr v mestskej časti Amerika, podľa ktorej tiež nesie svoj názov.Pri návšteve tohto historického mesta z čias Přemyslovcov, ktorého názov je odvodený od ryžovania piesku, nezabudnite navštíviť ani Putimskú bránu, Hrad v Písku a Kostol Narodenia Panny Márie z 13. storočia. Na výlet ďalej od Písku sa vydajte napríklad necelých 15 km, na Hrad Zvíkov. Na svoje si tu prídu aj športovci, pretože sa v blízkosti hotela nachádzajú futbalové ihrisko, kúpalisko, tenisové kurty a atletický štadión s plážovým volejbalom. Za krásami okolitej prírody môžete vyraziť na bicykli po novovybudovanej cyklotrase, ktorá vedie neďaleko hotela.

Kde budete spať?

V hoteli nájdete komfortne zariadené izby s vlastnou kúpeľňou (WC, sprcha či vaňa a fén) a terasou. Pre hostí sú pripravené kráľovské postele s rozmermi 200x200 cm, WiFi pripojenie, minibar a telefón.

Na čom si pochutnáte?

Milovníci jedla určite ocenia hotelovú reštauráciu Panorama, v ktorej si okrem medzinárodných kulinárskych pochúťok môžu dopriať aj pohár dobrého vína alebo šálku kávy. K dispozícii je tiež hotelový bar a zimná záhrada.

Kde budete relaxovať?

Relaxujte priamo v hoteli - ponúka totiž súkromnú vírivku, infrasaunu, fínsku saunu, krytý bazén s protiprúdom i masáže.

Niečo naviac

V hoteli sa (na objednávku vopred) organizujú hodiny jogy, zumby, pilates, aerobicu aj aqua aerobicu. Môžete si tu prenajať horské bicykle, zahrať hneď pri hoteli tenis alebo bedminton či ďalšie loptové hry.

Interhotel America ****

Interhotel America ****

R. Weinera 2375 , Písek
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
KRAFI GROUP s.r.o. IČ: 28574303


+420 723 799 895

reception@interhotel-america.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 170 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,6 km
Zastávka
0,6 km
Zjazdovka
4 km
Bežkovanie
4 km