Nasajte historickú atmosféru pod hradom v Rožmberku nad Vltavou neďaleko Českého Krumlova. V Hoteli U Martina *** vás čaká wellness (privátna vírivka či sauna), raňajky formou bufetu, slávnostná gurmánska večera a ďalšie skvelé výhody.

O ubytovaní

Romantiku ako z rozprávky zažijete v Hoteli U Martina ***, ktorý sa nachádza v novo zrekonštruovanej historickej budove z 13. storočia v malebnom mestečku Rožmberk nad Vltavou. Hotel stojí v nádhernom okolí, v podhradí priamo pri rieke Vltavy. K Veži Jakobínka vám to bude pešo trvať 15 minút, k Hradu Rožmberk 16 minút. V okolí meandrov rieky Vltavy sa vám ale bude prechádzať po Rožmberku nad Vltavou jedna báseň. Pokiaľ by ste ale chceli spoznávať krásy ďalších, vzdialenejších českých miest, do Českého Krumlova je to odtiaľto 23 km.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v krásnych, komfortne zariadených izbách so satelitnou televíziou, trezorom, WiFi pripojením, písacím stolom so stoličkou a vlastnou kúpeľňou s WC, sprchovacím kútom a všetkým ďalším potrebným vybavením. Za príplatok si môžete nechať izbu aj romanticky vyzdobiť (výzdoba, sviečky, sekt).

Na čom si pochutnáte?

Výborné raňajky aj slávnostnú večeru podľa výberu si užijete v dobovej hotelovej reštaurácii, ktorá vás nadchne nielen interiérom, ale predovšetkým výborným jedlom.

Kde budete relaxovať?

V rámci balíčka si môžete dopriať aj jednu z ďalších možností, ako si svoj pobyt ešte viac spríjemniť - saunu, infrasaunu alebo privátnu vírivku. Za príplatok je možné wellness využiť nad rámec balíčka.

Hotel U Martina ***

Hotel U Martina ***

Rožmberk nad Vltavou 79 , Rožmberk nad Vltavou
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
MZM s.r.o. IČ: 29129893


+420 380 749 745

hotelumartina@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
300 - 450 Kč/pobyt
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detské ihrisko
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,1 km
Zastávka
100 m