Vydajte sa s rodinou do Krkonôš a ubytujte sa pohodlne v Hoteli Lesana ***. Čaká vás chutná polpenzia a neobmedzené wellness s bazénom, vírivkou i saunami. Pre deti je tu skvelá herňa a playstation, pre vás je v cene aj hodina biliardu.

O ubytovaní

Hotel Lesana *** sa nachádza v Bedřichove, ktorý je súčasťou atraktívneho horského letoviska Špindlerův Mlýn. Vďaka svojej polohe je ideálnym východiskovým bodom pre turistiku do všetkých častí Krkonôš a ďaleko to nie je ani do populárnych zimných areálov. Dokonalú dovolenku na horách si tu teda užijete počas celého roka.

Priamo v Špindlerovom Mlýne môžete navštíviť napríklad Múzeum Lega (2 km), lanové centrum Monkey park (1,5 km), zviezť sa na bobovej dráhe, (1,7 km) alebo si užiť vodné radovánky v Aquaparku Špindlerův Mlýn (2 km). Na výlet sa vydajte napríklad do údolia Bílého Labe (5 km) alebo na Kozí hřbety (7 km) k vyhliadke s panoramatickým výhľadom takmer na celé Krkonoše. Okolím Špindlerovho Mlýna vedie tiež niekoľko náučných chodníkov, napríklad banícky s dĺžkou 2 km, Krkonošská tundra dlhá 5,5 km alebo Labská baňa s dĺžkou 7,5 km.

Na svahoch neďaleko hotela sa rozkladá najvýznamnejšie zimné stredisko v Českej republike - Skiareál Špindlerův Mlýn (1 km). Vyskúšať môžete aj ďalšie krkonošské lyžiarske areály, napríklad v Peci pod Sněžkou či v Rokytnici nad Jizerou. Milovníci bežkovania si užijú stovky kilometrov upravovaných bežeckých trás. Priamo v Špindlerovom Mlýne sa môžu napojiť na Krkonošskú magistrálu, hlavnú bežeckú trasu.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v zmodernizovanej dvojlôžkovej izbe s vlastnou kúpeľňou so sprchou. Súčasťou vybavenia je WiFi pripojenie, satelitná televízia, minibar, telefón, trezor a fén.

Na čom si pochutnáte?

Štýlová hotelová reštaurácia s krbom a vonkajšou terasou ponúka útulné prostredie a krásny výhľad na prírodu. Každé ráno pobytu si tu vychutnáte bufetové raňajky. Cez deň je potom možné objednávať si jedlá z jedálneho lístka, kde nájdete špecialisty českej i medzinárodnej kuchyne. Večera pre hotelových hostí má opäť formu bufetu a skladá sa z polievky a niekoľkých druhov hlavných chodov. K dispozícii je aj studený bufet, detský bufet a dezert.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou aktívnej dovolenky by mal byť aj dokonalý odpočinok, ktorý si užijete v hotelovom wellness & spa centre. Jeho súčasťou je bazén s protiprúdom, detský bazén s vodopádom, vírivka a tiež fínska a parná sauna. Odpočinková zóna disponuje lavicami z prírodného kameňa. Dopriať si môžete aj masáže, prípadne nachytať bronz v soláriu.

Cestujete s deťmi?

V hoteli Lesana sa teší aj na malých hostí. Na recepcii vám zapožičajú vybavenie pre deti, ako je postieľka, detská vysielačka, ohrievačka fľaštičiek či vanička. Pripravené sú pre ne hneď dva skvelo vybavené detské kútiky. Pre staršie deti je tu Playstation room. V prípade záujmu je možné zabezpečiť aj profesionálne stráženie vašich ratolestí. V lete je v prevádzke aj vonkajšie ihrisko s trampolínou a hojdačkami.

Hotel Lesana *** (Krkonoše)

Hotel Lesana *** (Krkonoše)

Bedřichov 93 , Špindlerův Mlýn
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Jiří Novák IČ: 65252446


+420 602 110 420

hotel@lesana.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Lyžiareň
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od jazera
1 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
1,6 km
Zjazdovka
0,8 km
Bežkovanie
3 km