Lázně Libverda spájajú krásnu kolonádu s liečivými prameňmi a možnosti turistiky v Jizerských horách. Užite si oboje s ubytovaním v Penzióne Montana a navyše si vyberte wellness procedúru pre spríjemnenie vašej dovolenky. Pochutnáte si na polpenzii.

O ubytovaní

Penzión Montána sa nachádza v pôvabnom podhorí severného úpätia Jizerských hôr v obci Lázně Libverda. Príďte sa sami presvedčiť o mimoriadnych účinkoch kúpeľného pobytu v horách na vaše telo i myseľ.

Vďaka polohe v pokojnej okrajovej časti kúpeľov je hotel ideálnym východiskovým bodom na výpravy po krásach v meste aj v prírode. Srdcom Lázní Libverda je kolonáda s klasicistickými a empírovými kúpeľnými pavilónmi (700 m), kde môžete ochutnať tunajšie minerálne pramene: Máriin, Vilemínin, Eduardov, Josefínin, Bierbon a Hubertov.

Počas pobytu odporúčame navštíviť unikátnu reštauráciu Obří sud, ktorá je raritou svojho druhu. Budova, ako už názov napovedá, má tvar obrovského suda s dĺžkou 14,15 m, výškou 11,4 ma šírkou 10,5 m. Okrem vynikajúceho jedla si tu vychutnáte aj jedinečný výhľad na celú panorámu hlavného hrebeňa Jizerských hôr.

Okolím penziónu vedie množstvo značených trás pre pešie aj cyklistické výlety. Zamieriť môžete napríklad na vrchol Smrk s obľúbenou rozhľadňou (8 km), k žulovým skalám Kočičí kameny (2,4 km) s via ferratou, na vyhliadku Paličník (7,5 km) alebo k vodopádu Černého potoka (6,8 km). Milovníci dejín sa môžu vypraviť napríklad na hrad a zámok Frýdlant (10 km), k zrúcanine hradu Hamrštejn (25 km), na hrad Grabštejn (37 km) a na zámok Lemberk (42 km).

Pekným výletným cieľom je tiež iba 24 km vzdialené mesto Liberec. Vidieť tu môžete napríklad neorenesančnú radnicu, zámok Liberec, rozhľadňu Liberecká výšina a množstvo historických budov (budova Sporiteľne, kaviareň Pošta, Liebiegova vila, budovy oblastnej galérie a krematória). O celodenné vyžitie pre celú rodinu sa postará zábavný park Centrum Babylon, vedecko-zábavné centrum s planetáriom iQLANDIA alebo liberecká zoo so vzácnymi bielymi tigrov.

Za zimnými radovánkami môžete vyraziť na svahy hneď niekoľkých lyžiarskych stredísk. Skvelé zázemie ponúka napríklad Ski areál Bedřichov (33 km), Ski areál Severák alebo Ski areál Josefův Důl (42 km).

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej zo skromne, ale komfortne zariadených izieb, ktoré vám poskytnú príjemné zázemie počas celého pobytu. Vždy budete mať k dispozícii vlastnú kúpeľňu s toaletou a sprchovacím kútom. Spoľahnúť sa môžete aj na bezplatné WiFi pripojenie.

Na výber sú tieto možnosti:

  • Dvojlôžková izba s manželskou posteľou, posedením, šatníkovou skriňou, televíziou pre dlhé večery a výhľadom na okolitú zeleň.

  • Trojlôžková izba s manželskou posteľou a jedným samostatným lôžkom. Súčasťou vybavenia je posedenie, šatníková skriňa a televízia. Z okien sa pokocháte výhľadom na prírodu v okolie.

Na čom si pochutnáte?

Na prízemí penziónu sa nachádza príjemná jedáleň, v ktorej sa servírujú bohaté raňajky vo forme bufetu a lahodné večere s dvomi chodmi pre ubytovaných hostí.

Občerstvenie si podľa chuti môžete pripraviť aj sami, k dispozícii je totiž spoločná kuchynka so základným vybavením.

Kde budete relaxovať?

Za odpočinkom zamierte do malého wellness centra priamo v penzióne, kde je pre váš jedinečný relax pripravená vírivka, sauna a relaxačná zóna.

Hýčkanie si doprajte aj v podobe masáže alebo kozmetickej procedúry v partnerskom salóne v Hejniciach (2 km). Zájsť si sem môžete na relaxačnú masáž, masáž hlavy, Breussovu masáž, lifting tváre alebo hĺbkové ošetrenie pleti.

Penzión sa zároveň nachádza neďaleko kúpeľov s kolonádou, a tak príležitostí na relax rozhodne nebude málo.

Penzion Montána

Penzion Montána

Lázně Libverda 71 , Lázně Libverda
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Lenka Úžasná IČ: 44784015


+420 605 430 543

montana.libverda@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 100 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,3 km
Zastávka
50 m
Zjazdovka
14 km
Bežkovanie
14 km