Užite si dovolenku v známych českých kúpeľoch. Penzión Hortenzie vám okrem ubytovania ponúka aj polpenziu, víno, posedenie v orientálnej reštaurácii, úschovu bicyklov a vstup do Aquafora s vyhrievanými bazénmi i celoročnou vonkajšou vírivkou.

O ubytovaní

Penzión Hortenzie leží v pokojnej časti Františkových Lázní, svetoznámych kúpeľoch v empírovom a klasicistickom štýle. Ako všetky mestá kúpeľného trojuholníka na západe Českej republiky ponúka aj toto mestečko krásnu kolonádu (1,6 km), anglické parky a mestské sady (1,3 km a ďalej), pramene (napr. prameň Glauber II vzdialený 1,7 km), množstvo kaviarní a cukrární a pokojnú, kúpeľnú atmosféru. Môžete tiež navštíviť Aquapark Aquaforum (2 km) či romantickú ne-rozhľadňu Salingburg (2,9 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v pohodlných izbách so satelitnou televíziou, WiFi pripojením a vlastnou kúpeľňou. Väčšina izieb má aj chladničku.

Na čom si pochutnáte?

Miestna štýlová reštaurácia je otvorená štvrtok - nedeľa od 11:30 do 21:00 hodín a ponúka to najlepšie z tradičných českých špecialít. V cene balíčka máte polpenziu, takže si tieto lahôdky určite vychutnáte.

Penzion Hortenzie

Penzion Hortenzie

Družstevní 335 , Františkovy Lázně
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Miroslav Heckel IČ: 10049789


+420 731 446 540

heckel.m@seznam.cz

Check In
14:00 - 17:30
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 60 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1 km
Vzdialenosť od kúpeľov
1,3 km
Zastávka
80 m
Aquapark
2 km
Zjazdovka
17 km