Južné Čechy si v rezorte Andělský Dvůr užije celá rodina. Ubytovanie je štýlové, pokojné, ponúka úschovňu bicyklov, gril aj futbalové ihrisko. Vybrať si môžete varianty s raňajkami či s polpenziou. V okolí nájdete nespočetné množstvo výletných miest.

O ubytovaní

Resort Andělský Dvůr sa nacháza vo Světcích na okraji južných Čiech neďaleko zámku Červená Lhota (6 km) a Brandlín (15 km), zrúcaniny hradu Choustník (16 km) a Jindřichovho Hradca (16 km). Na dosah máte tiež Třeboňsko plné rybníkov. Všetky priestory resortu sú moderne vybavené, dýchať však na vás bude rustikálna atmosféra vidieka.

Kde budete spať?

Ubytovanie je zariadené celkovo v 10 izbách. Každá má veľkú manželskú posteľ, televíziu, rýchlovarnú kanvicu, fén a vlastnú kúpeľňu. Väčšina izieb má tiež chladničku a posedenie.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii vás čakajú raňajky formou bufetu a teplé večere. Samozrejmosťou sú kvalitné suroviny od lokálnych dodávateľov. Pre večerné posedenie využite vonkajšie ohnisko, k dispozícii je aj vonkajší gril, udiareň a kotlík na guláš.

Kde budete relaxovať?

Túžite po odpočinku? Využite malé wellness s cédrovým sudom a saunou, alebo sa natiahnite do hojdacej siete pri rybníku. K dispozícii je tiež rybníček na kúpanie s plážou.

Cestujete s deťmi?

Deti sa vybláznia v priľahlej záhrade, kde je detské ihrisko s pieskoviskom a ihrisko na futbal. Vnútri penziónu je detský kútik.

Niečo naviac

K dispozícii sú spoločenské hry, futbal a miestnosť na cvičenie jogy. Radi rybárčite? V objekte je k dispozícii niekoľko rybníčkov.

Andělský Dvůr

Andělský Dvůr

Světce 21 , Světce
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
PENA s.r.o. IČ: 28145682


+420 777 455 627

info@andelskydvur.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Baby friendly
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
0,5 km
Zjazdovka
16 km