Doprajte si jedinečný zážitok v podobe pobytu na Zámečku Kalište *** s polpenziou, ktorá sa podáva v štýlovej reštaurácii. Tešte sa na fľašu vína, infrasaunu a zapožičanie kolobežiek. V kaštieli nájdete i vináreň s krbom a udiarňou ukrytou v kaplnke.

O ubytovaní

Užite si jedinečný pobyt v Zámečku Kaliště ***, ktorý je postavený v poľovníckom štýle. Nájdete ho na brehu rieky Sázavy v Posázaví v regióne Ladův kraj a len 25 minút jazdy od Prahy. Priamo okolo Zámečku Kaliště vedie cyklotrasa Ladovým krajom.

V okolí na vás čaká aj množstvo výletných cieľov. Nadšení historici môžu vyraziť na zámok Český Šternberk (20 km), Štiřín (26 km) či Konopiště (27). Za poznaním sa vydajte do hviezdárne Ondřejov (6 km) a automúzea Svet Škodovek (9,8 km), alebo si prejdite náučný chodník Krásná Vyhlídka, ktorý vás zoznámi s pôvabmi miestneho kraja.

V lete sa osviežite v Jevanskom rybníku (16 km) alebo na kúpalisku Bioska (18 km), po celý rok vám potom budú otvorené brány aquaparku Aquapalace Praha (24,4 km), ktorý je najväčší svojho druhu v strednej Európe a okrem vodnej zábavy si tu užijete aj rozsiahly saunový svet so 14 druhmi sáun.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z 11 izieb s komfortným vybavením, interiérom ladeným do hrejivých farieb a drevenými podlahami, vďaka ktorým izby pôsobia útulným dojmom. V každej izbe je tiež WiFi pripojenie, televízia a vlastné sociálne zariadenie.

  • Dvojlôžková izba je vybavený manželskou posteľou z prírodného masívu. V izbe je navyše stôl so stoličkami na posedenie.

  • Trojlôžková izba je vybavená jednou manželskou a jednou samostatnou posteľou, obe sú z prírodného masívu. Nechýba stôl a stoličky.

Na čom si pochutnáte?

V štýlovej reštaurácii si pochutnáte na tradičnej českej kuchyni, večer potom môžete posedieť v zámockej vinárni s krbom. V lete je k dispozícii záhradka so zámockou kaplnkou, kde je umiestnená udiareň a gril. Túžite po romantike? Doprajte si večeru pri okrúhlom stole v intímnej atmosfére, ktorú ponúka zámocká veža.

Kde budete relaxovať?

V lete je k dispozícii vonkajší vyhrievaný bazén so slanou vodou. Priamo v izbe môžete relaxovať pri masáži, ktorú je možné doobjednať.

Cestujete s deťmi?

Pre deti je k dispozícii detské ihrisko s množstvom atrakcií - šmykľavky, kolotoč, pieskovisko, domček, indiánsky stan.

Niečo naviac

Dospelých určite nadchne športové ihrisko, kde si môžu zahrať bedminton, stolný tenis, nohejbal či basketbal. V areáli hotela nájdete aj Múzeum poľnohospodárskych strojov, ktoré si môžete zadarmo prezrieť.

Zámeček Kaliště ***

Zámeček Kaliště ***

Poddubí 55 , Kaliště
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Josef Srba IČ: 13747932


+420 603 543 629

nazamecku.provoz@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,8 km
Zastávka
0,4 km
Zjazdovka
14 km
Bežkovanie
14 km