Užite si wellness pobyt v Hoteli Jana **** a rozmaznávajte svoje telo i dušu v saunách, vírivke alebo vo vodnej jaskyni, čaká na vás tiež vynikajúca polpenzia. Nezabudnite si pribaliť bicykle, pobyt je ako stvorený pre cyklistov.

O ubytovaní

Hotel Jana **** nájdete v náručí zelene na okraji mesta Přerov, pri areáli tenisového klubu s 27 tenisovými kurtmi, krytou multifunkčnou tenisovou halou, ihriskom na plážový volejbal a golfovým ihriskom. Okrem toho vedľa hotela vedie známa cyklotrasa Bečva s celkovou dĺžkou 152 km. Lokalita je preto ideálna pre športovcov a milovníkov rozmanitých výletov, ale na svoje si prídete aj vtedy, ak hľadáte pokoj a relax vo wellness centre.

Priamo v Přerove si nenechajte ujsť múzeum Jána Ámosa Komenského (1,7 km), krásny park Michalov (1,2 km) s okolitými lagúnami alebo si choďte zaplávať do mestskej plavárne (2,1 km). Ak chcete načerpať nové sily v prírode, vyberte sa do prírodnej rezervácie Žebračka (2,4 km) so zvyškami lužného lesa, ktorá je súčasťou náučného chodníka cez Přerovskú lúku. Zaujímavá je aj trasa cez predmostie do praveku s 9 zastávkami.

Výlet si môžete urobiť na Zámok Lešná (34 km) s priľahlou zoologickou záhradou alebo do Olomouca (25,4 km), krásneho historického mesta s bohatou ponukou aktivít. Pozývame vás tiež na návštevumesta Kroměříž (23 km) s pamiatkami UNESCO, Rožnov pod Radhoštěm (62 km) s Valašským múzeom a skanzenom Valašskej dediny alebo Svatý Hostýn (25 km) s Bazilikou Nanebovzatia Panny Márie, veternou elektrárňou a rozhľadňou.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v útulnej dvojlôžkovej izbe Comfort. Izby Comfort majú rozlohu 22 m² a sú zvyčajne vybavené 2 oddelenými posteľami (manželská posteľ je možná podľa kapacity, požiadajte o ňu v poznámke pri rezervácii), LCD SAT TV, telefónom, trezorom, WiFi pripojením a vlastnou kúpeľňou s vaňou alebo sprchovacím kútom, sušičom vlasov a kvalitnou kozmetikou.

Na čom si pochutnáte?

Tešiť sa môžete aj na skvelé gastronomické zážitky. Reštaurácia Fontána ponúka jedlá domácej a medzinárodnej kuchyne s dôrazom na kvalitu použitých surovín. V Restaurácii Haná sa podávajú bohaté raňajky formou bufetu s výhľadom na okolitú zeleň. Vo vinotéke môžete ochutnať skvelé moravské a svetové vína a k dispozícii je aj zimná záhrada a letná terasa.

Kde budete relaxovať?

Relaxujte v hotelovom wellness centre, kde nájdete:

  • vonkajší bazén s vodnými atrakciami
  • vírivku s hydromasážou
  • saunový svet s fínskou saunou, sennou saunou, aromatickou bio saunou, aromatickou a soľnou parou
  • Kneippov chodník, tropické sprchy, ľadovú studňu, vodnú jaskyňu a slnečnú lúku
  • širokú ponuku masáží

Niečo naviac

Zabaviť sa môžete aj pri bowlingu, biliarde, ping-pongu a šípkach alebo na tenisovom kurte. Okrem toho si v hoteli môžete požičať bicykel alebo kolobežku na výlet.

Hotel Jana ****

Hotel Jana ****

Koliby 2 , Přerov
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Jana a.s. IČ: 25399730


+420 581 833 111

hotel@hotel-jana.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 350 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 80 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,4 km
Vzdialenosť od jazera
0,8 km
Zastávka
2,2 km