Oddýchnite si v pivných kúpeľoch v Poděbradoch a spoznajte pamiatky aj krásy okolia. Ubytovaní budete v pohodlnom Hoteli Soudek *** s raňajkami či polpenziou a užijete si pivný kúpeľ s neobmedzenou konzumáciou piva i následný relax na lehátku.

O ubytovaní

Hotel Soudek a Penzión Obora sa nachádzajú v kúpeľnom meste Poděbrady v blízkosti nábrežia rieky Labe s príjemnou kúpeľnou kolonádou. V blízkosti sa nachádza aj krásne Námestie kráľa Juraja s pamätníkom a Poděbradský zámok. V meste sa nachádza množstvo upravených parkov s minerálnymi prameňmi, ako aj množstvo vynikajúcich cukrární, kaviarní a reštaurácií. Krátkou prechádzkou sa dostanete aj do Polabského múzea alebo do sklárne Bohemia Crystal v Poděbradoch. S deťmi by ste nemali vynechať Detský orloj pri vstupe na kolonádu. V lete sa môžete okúpať v Poděbradskom jazere, zahrať si golf na golfovom ihrisku alebo si zašportovať na cyklistickej a in-line dráhe do Nymburka.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v komfortne vybavenej dvojlôžkovej izbe s klimatizáciou, satelitnou televíziou, WiFi pripojením, chladničkou a vlastnou kúpeľňou so sprchovým kútom.

Na čom si pochutnáte?

V oboch ubytovacích zariadeniach sa podávajú bufetové raňajky. V Hoteli Soudek si môžete vychutnať aj servírovanú večeru s možnosťou výberu z menu. V ponuke je aj čapované pivo a široká ponuka moravských vín z Valtíc.

Lázně v pivovaru Poděbrady

Lázně v pivovaru Poděbrady

Husova 24/11 , Poděbrady
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Petr David IČ: 41480333


+420 603 326 397

info@laznevpivovaru.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
V penzióne Obora za poplatok 100 Kč/noc, v penzióne Soudek zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
V závislosti na konkrétnom ubytovaní

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Kúpele
Reštaurácia

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,7 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,7 km
Zastávka
0,5 km