Užite si pobyt na Šumave v atraktívnej lokalite neďaleko Zadova a ubytujte sa v nových Wellness Apartmánoch Andrea. V cene sú raňajky, popoludňajšia siesta, fľaša sektu a podľa balíčka tiež wellness (vírivka, sauna) či rad procedúr (masáže a ďalšie).

O ubytovaní

Vydajte sa na Šumavu do obľúbenej lokality neďaleko Zadova a užite si ubytovanie vo Wellness Apartmánoch Andrea, ktoré nájdete v tichom a pokojnom prostredí a v obklopení lesov.

Kde budete spať?

K dispozícii je celkom 5 apartmánov a každý je vybavený v inom štýle a farbách. Ubytujte sa v apartmáne VINTAGE, PROVENSAL, DELUXE či v mezonetovom apartmáne ideálnom pre rodiny s deťmi či partiu priateľov. K nim patrí Mezonet DELUXE a Mezonet z PALIET. Každý apartmán má pohodlnú manželskú posteľ, obývaciu izba s kuchynským kútom (varná doska, mikrovlnka, varná kanvica, chladnička, riad, ...), WiFi pripojenie, SAT TV a tiež kúpeľňu so sprchou.

Na čom si pochutnáte?

Tešte sa na bohaté raňajky. Tie sa podávajú v jedálni, ktorá zároveň slúži ako spoločenská miestnosť. K pobytu je možné dokúpiť tiež večeru.

Cestujete s deťmi?

Miesto je ideálne pre rodiny s deťmi - pre najmenších hostí je tu pripravený detský kútik, ale aj veľké ihrisko s trampolínou, preliezačkami, šmýkačkou a pieskoviskom.

Wellness Apartmány Andrea

Wellness Apartmány Andrea

Masákova Lhota 53 , Stachy
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Apartmány Andrea s.r.o. IČ: 08521964


+420 775 150 229

apartmany-andrea@seznam.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 100 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
0,3 km
Zjazdovka
7,3 km