Brno je mesto mnohých tvárí a nemusíte byť práve obklopení rušnými ulicami, aby ste si ich užili. Ubytujte sa v penzióne Kadlcův mlýn v krásnom údolí s lesmi a rybníkmi, odkiaľ sa autom či dopravou ľahko dostanete do centra. Bohaté raňajky sú v cene.

O ubytovaní

Ubytujte sa v penzióne Kadlcův mlýn v krásnom Mariánskom údolí v obklopení prírody, zároveň však stále s dobrou dostupnosťou do mesta Brna. V bezprostrednej blízkosti penziónu nájdete lesnatú krajinu a niekoľko jaskýň, ale aj obľúbenú bobovú dráhu a rybník, ktorý príde vhod najmä v lete. Do samotného centra Brna so skvostmi ako Vila Tugendhat, Petrov či Špilberk je to z penziónu 9 km, k Brnenskej priehrade či ZOO potom 19 km. Na trochu dlhší výlet si zájdite k Hradu Veveří 27 km.

Kde budete spať?

Penzión Kadlcův mlýn stojí na pôvodnom pôdoryse rovnomenného mlyna, ktorý tu fungoval bezmála tri storočia. Môžete sa teda tešiť aj na jedinečnú atmosféru. Penzión ponúka pohodlné dvoj a trojlôžkové izby s vlastnou kúpeľňou.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno si pochutnáte na bohatých kontinentálnych raňajkách. Na obed či večeru môžete vyraziť do jednej z dvoch okolitých reštaurácií, ktoré sú vzdialené len 500 m.

Kadlcův mlýn

Kadlcův mlýn

Mariánské údolí 3 , Brno
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
ELKAT, a.s. IČ: 26883295


+420 544 217 996

kadlcuvmlyn@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 100 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Detské ihrisko

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
9 km
Vzdialenosť od jazera
0,2 km
Zastávka
1,2 km
Aquapark
14,7 km