Moravskosliezske Beskydy toho majú veľa čo ponúknuť, obzvlášť ak ste milovníkmi horskej turistiky. Ubytujte sa v Chate Barborka a užite si Beskydy, polpenziu aj biliard. Pre deti je pripravený detský kútik.

O ubytovaní

Chata Barborka ponúka celoročné ubytovanie v obci Horní Bečva v krásnom prostredí Moravskosliezskych Beskýd. Poskytuje ideálne zázemie pre zjazdové aj bežecké lyžovanie, pešiu turistiku, cykloturistiku, kúpanie a výlety do okolia. Napríklad nádherné Pustevny sú vzdialené len cca 13 km a vyraziť môžete aj ku Zrubu Petra Bezruče (29 km), na Chodník Valaška (13,2 km) alebo k nádherným Satinským vodopádom (36,5 km).

V zime vás zas čaká najmä zábava na lyžiach, k najbližšej zjazdovke Ski rezortu Rališka to budete mať necelé 2 km. Vyskúšajte tiež Ski Malenovice (36,6 km) s 5 zjazdovkami alebo Ski Park Gruň (22,2 km) s necelými 4 km tratí. V okolí nájdete aj Ski areál Palkovice (39,4 km) a ďalšie lyžiarske strediská. Bežkári zase môžu vyraziť k chate Ondřejník (40,2 km) alebo do Ski Opálená (36,9 km), odkiaľ vedie hneď niekoľko udržiavaných bežkárskych tratí.

V lete sa vydajte k vodnej nádrži Horní Bečva, vzdialenej len 1,3 km, alebo na Rožnovské kúpalisko (12,3 km). Celoročné vodné radovánky si užijete v Aquaparku Frenštát pod Radhoštěm (23,5 km) alebo v Aquaparku Olešná (46,6 km). A na nedostatok výletných cieľov sa nemusíte sťažovať ani pri nepriaznivom počasí, na dosah budete mať skleníky Tropic Hukvaldy (34,1 km), Múzeum Tatra Kopřivnice (34,4 km), Valašské múzeum v Rožnove pod Radhoštěm (13,1 km) a ďalšie atrakcie.

Kde budete spať?

Na Chate Barborka budete mať k dispozícii jedno z 51 lôžok na 18 dvoj až šesťlôžkových izbách, buď so sociálnym zariadením na poschodí, alebo s vlastnou kúpeľňou priamo v izbe.

Na čom si pochutnáte?

V miestnej reštaurácii vás upútajú masívne drevené lavice alebo kožušiny na stenách. Môžete tu posedieť pri dobrom jedle, pri bare alebo pri krbe. V lete oceníte terasu.

Niečo naviac

Ďalej môžete využiť klubovú miestnosť s TV so satelitným prijímačom, biliard, prípadne si zapožičať knihy, časopisy a spoločenské hry a športové potreby podľa aktuálnej ponuky. WiFi pripojenie k internetu zadarmo.

Chata Barborka

Chata Barborka

Horní Bečva 988 , Horní Bečva
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Alena Hessová IČ: 01686607


+420 774 831 999

mail@chata-barborka.cz

Check In
15:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Konferenčná miestnosť

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,2 km
Zastávka
0,4 km
Zjazdovka
1,6 km
Bežkovanie
13 km