Chcete zabudnúť na všetok zhon a oddýchnuť si v krásnej jesenickej prírode? Vydajte sa do Hotela Džbán *** do kúpeľnej dedinky a užite si pobyt so vstupom do sudového Thermal Parku, pivným kúpeľom, darčekovým balíčkom a polpenziou.

O ubytovaní

Hotel Džbán *** sa nachádza v centre malebnej kúpeľnej obce Karlova Studánka v srdci Jeseníkov. Prenesiete sa v ňom do osemdesiatych rokov - napríklad všetko vnútorné zariadenie reštaurácie a jedálne je pôvodné.

Jeden z najkrajších jesenických chodníkov začína len niekoľko krokov od hotela. Modrá turistická značka vás povedie okolo vodopádov Bílej Opavy až na Praděd (9 km). Kyvadlovou dopravou sa na Ovčárnu pod Pradědem (10 km) dostanete približne za 10 minút. Za zimnými radovánkami sa vydajte na svahy blízkeho Skiareálu Karlova Studánka (1 km) alebo napríklad do moderného Skiareálu Praděd.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z komfortných izieb typu Standard alebo Mini. Všetky izby sú vkusne vybavené a ladené do neutrálnych farieb, nikde tu nechýba televízor ani vlastná kúpeľňa. Izby Mini nájdete v podkroví a majú skosený strop, priestrannejšie izby Standard sa zas nachádzajú prevažne na 1. poschodí a v niektorých z nich je navyše chladnička.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii sa dočkáte bohatých bufetových raňajok a servírovanej dvojchodovej večere výberom z 2 jedál. Okrem českých dobrôt vás prekvapí napríklad aj talianska pizza, ochutnať môžete výborné víno z pivníc Lechovice.

Kde budete relaxovať?

Navštívte hotelový sudový Thermal Park a doprajte si uvoľňujúci kúpeľ, ku ktorému sa používa minerálna voda z liečivého prameňa Maxmilián, ktorý pramení priamo v útrobách hotela. Každý kúpací sud s vírivkou má kapacitu 8 osôb a teplotu 39 °C. Okrem toho nájdete v Thermal Parku aj saunu a ochladzovaciu kaďu.

Využiť ale môžete i služby Pivných kúpeľov a wellness centra Karlova Studánka hneď vedľa hotela. V ponuke sú okrem pivných kúpeľov v smrekovcových vaniach tiež rôznorodé masáže.

Niečo naviac

Dvakrát týždenne sa v hotelovej reštaurácii konajú večery so živou hudbou, ktoré môžete navštíviť.

Hotel Džbán ***

Hotel Džbán ***

Karlova Studánka 12 , Karlova Studánka
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Spolek Slezská republika IČ: 04642414


+420 734 428 536

hoteldzban@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 80 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detské ihrisko
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
10 m
Vzdialenosť od kúpeľov
0,2 km
Zastávka
0,4 km
Zjazdovka
0,8 km
Bežkovanie
0,8 km