Vymeňte klasické kúpele za pivné a uvidíte, že nebudete ľutovať. Užite si pivný kúpeľ v drevenej kadi s neobmedzenou konzumáciou piva Bernard, masáž či zábal rúk. Kleopatrine kúpele v Poděbradoch vás budú hýčkať, ubytujete sa blízko v hoteli Soudek.

Nechajte sa hýčkať v pivných kúpeľoch

Kleopatrine kúpele Poděbrady vám poskytnú jedinečnú chmeľovú relaxáciu. Je známe, že pivo má silné detoxikačné účinky a zároveň pôsobí regeneračne na vlasy, kožu a nervovú sústavu.

Ku kúpeľu naviac môžete popíjať pivo Bernard, aby ste liečivé účinky podporili aj zvnútra. Okrem kúpeľa sa môžete tešiť aj na chmeľovú masáž, minerálny obklad a relax na lôžku.

Pobyt je skrátka ideálny pre veľkých milovníkov tohto zlatého moku. Dovolenku v pivných kúpeľoch si ale užijú aj ľudia, ktorých trápi každodenný stres v práci a chcú na chvíľku vypnúť a dopriať si netradičný oddych.

Prechádzky po kúpeľnej kolonáde a ďalšie pamiatky

Na prechádzky sa vydajte do lesoparku alebo do centra mesta na kúpeľnú kolonádu. Náučný chodník s deviatimi zastávkami vás prevedie okolitými prírodnými krásami. Uvidíte rezerváciu Libický luh s tôňami a slepými riečnymi ramenami. Nevynechajte ani najstaršiu časť mesta - Námestie kráľa Jiřího.

Kleopatřiny lázně v Poděbradech, Hotel Soudek

Kleopatřiny lázně v Poděbradech, Hotel Soudek

Palackého 174 , Poděbrady
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Kleopatřiny lázně v Poděbradech s.r.o. IČ: 01720988


+420 603 754 139

info@pivnilaznepodebrady.cz

Check In
od 13:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od mora
0 m