Vychutnajte si rodinnú dovolenku plnú oddychu uprostred nádhernej prírody Bielych Karpát. V Hoteli Kopanice **** sa môžete tešiť na neobmedzené využívanie wellness (vírivka, bazén, sauna) a lahodnú polpenziu.

O ubytovaní

Ak hľadáte pokojnú a ničím nerušenú dovolenku, Hotel Kopanice **** je tou správnou voľbou. Nachádza sa na osamelom mieste v prírode uprostred chránenej krajinnej oblasti Bielych Karpát, pri obci Žítková, v lokalite preslávenej najmä vďaka tajomným Žítkovským bohyniam. Prezrite si dom, kde žila posledná z nich – Irma Gabrhelová. Týmto miestom sa nechalo inšpirovať aj niekoľko spisovateľov. Napríklad Kateřina Tučková s knihou Žítkovské bohyně či Jiří Jilík a jeho kniha Žítkovské čarování.

Pokiaľ vás ľudová mágia príliš nezaujíma, preskúmajte prírodné a kultúrne krásy tejto oblasti. Vyrazte ku zrúcanine hradu Brumov (2 km) s múzeom, prejdite si náučný chodník Královec až ku rovnamennej rozhľadni (8,4 km) alebo sa vydajte do mestečka Valašské Klobouky (6,9 km), na prehliadku miestneho múzea. Navštíviť môžete aj kúzelnú dedinku Sidonie (11 km), sklársku osadu s prírodnou rezerváciou. Alebo podniknite túru po Vršatských bradlách (21 km).

Veľkým lákadlom je aj neďaleké kúpeľné mesto Luhačovice (28 km), kde si užijete nielen korzovanie po kolonáde a popíjanie minerálnych prameňov, ale napríklad aj rôzne aktivity. V lete si môžete zaplávať na kúpalisku alebo na priehrade, v zime zase využite miestnu zjazdovku alebo bežkárske stopy. O príležitosti na lyžovanie celkovo nebudete mať núdzu, otestujte napríklad Ski centrum Bílé Karpaty (13 km), lyžiarsky areál Mikulčin vrch (13 km) alebo lyžiarske centrum v Šanove (24 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v izbách s krásnym výhľadom do okolia. Každá izba má svoju vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a fénom. Samozrejmosťou je pripojenie k WiFi.

  • Dvojlôžková izba meria 20 m² a je vybavená manželskou posteľou, písacím stolom a stolíkom s kreslami. K dispozícii vám bude aj LCD televízia, fén, minibar a trezor.

  • Dvojlôžková izba s balkónom má plochu 20 m² a nájdete v ňom manželskú posteľ, rozkladaciu pohovku s možnosťou prístelky, písací stôl, LCD televíziu, minibar a trezor. Na balkóne si môžete posedieť s krásnym výhľadom do prírody.

  • Apartmán (37 m²) zahŕňa samostatnú spálňu s manželskou posteľou a obývaciu izbu s rozkladacou pohovkou a písacím stolom. K vybaveniu patrí aj televízia, minibar a trezor.

  • Rodinný suite meria až 39 m² a je rozčlenený na spálňu s manželskou posteľou a obývacia izba s rozkladacou pohovkou vhodnou až pre 2 osoby. Nechýba televízia, minibar a trezor. Dominantou izby sú pôvodné štýlové trámy.

Na čom si pochutnáte?

Na lokálnu aj klasickú kuchyňu sa môžete tešiť v hotelovej reštaurácii Vyhlídka. Všetky pokrmy sú pripravované výhradne z čerstvých a kvalitných surovín, preto chutia tak skvele. V menu navyše myslia aj na vegetariánov a deti.

V reštaurácii sa kladie dôraz na spojenie človeka a prírody, a tak si tu pochutnáte aj na bylinných čajoch, domácich mliečnych nápojoch a marmeládach. Tradičné aj netradičné drinky si doprajte v Lobby bare.

Kde budete relaxovať?

V hotelovom wellness, ktoré je vám neobmedzene k dispozícii, si užijete krytý relaxačný bazén (30 °C) aj vírivku (37 °C), zohrejete sa v saune, a čaká tu na vás aj Kneippov chodník a relaxačná zimná záhrada. Dopriať si môžete tiež jednu z mnohých ponúkaných masáží. Do wellness zóny sa dostanete suchou nohou - z izby rovno v hotelovom župane.

Cestujete s deťmi?

Priamo v reštaurácii sa zabavia aj vaše ratolesti vďaka detskému kútiku.

Hotel Kopanice ****

Hotel Kopanice ****

Žítková 160 , Žítková
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Kopanice s.r.o. IČ: 19116357


+420 724 942 130

provozni@hotelkopanice.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:30
Domáci maznáčik
za 300 Kč/noc
Bezbariérovosť
Úplná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,6 km
Zastávka
0,3 km
Zjazdovka
16 km
Bežkovanie
12 km