Ubytujte sa v peknom Hoteli Golden Golem *** v pokojnej časti Prahy a vyrážajte za pamiatkami nielen do centra, ale aj do okolia. Čakajú vás bohaté raňajky a poukaz na večeru do reštaurácie s výzdobou z rudolfínskych čias.

O ubytovaní

Hotel Golden Golem *** sa nachádza vo veľmi pokojnej mestskej časti Praha 8-Březineves. Nájdete ho na pozemku bývalej poľnohospodárskej usadlosti, čo mu dodáva jedinečnú komornú atmosféru. Cesta k pamiatkam v centre našej stovežatej metropoly vám z tejto okrajovej časti Prahy zaberie cca 20 minút.

Pri návšteve centra si nesmiete nechať ujsť najvýznamnejšie historické pamiatky - Karlov most (13 km), Staromestské námestie s orlojom (13,1 km), Pražský hrad (14,6 km) či Národné divadlo (13,7 km). Z novších dominánt mesta stojí za návštevu okrem iného Tancujúci dom (19,9 km) a Petřínska rozhľadňa (16,1 km), ku ktorej sa môžete pohodlne vyviezť lanovkou. V meste nájdete aj zaujímavé ukážky moderného umenia - Sochu Franza Kafky (14,3 km), Lennonov múr (14,2 km) alebo Kone (14 km) v pasáži Lucerna.

Praha ponúka množstvo atrakcií aj pre tých, ktorí si na pamiatky príliš nepotrpia. Máte radi zvieratá? Vyrazte do pražskej zoo (11,2 km), Sveta medúz (16,4 km) alebo Morského sveta (10,9 km). Zvedavcov určite zláka Planetárium Praha (10,9 km), Múzeum komunizmu (12,3 km), či Národné technické múzeum (4,6 km). Za zábavou a relaxom sa vydajte do najväčšieho vodného sveta v strednej Európe - Aquapalace Praha (35,9 km), nutnú dávku adrenalínu zase si užijete vo veternom tuneli Hurricane Factory (5,7 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z 12 klimatizovaných izieb v historickom štýle. Poriadne sa na objavovanie Prahy vyspíte vďaka posteliam s nadýchanými perinami z husacieho peria a z okien izby budete mať výhľad na sviežu zeleň a časť Prahy.

Dvojlôžková izba Twin je vybavená dvomi oddelenými jednolôžkami, televíziou, pracovným stolom a trezorom. Súčasťou izby je nová kúpeľňa s fénom a nechýba WiFi pripojenie.

Dvojlôžková izba Double je oproti variantu Twin trochu väčšia a nájdete v nej komfortnú manželskú posteľ. Zvyšok vybavenia je rovnaký, nechýba ani nová kúpeľňa, WiFi pripojenie či televíziu.

Trojlôžková izbanovú kúpeľňu s fénom a k jeho vybaveniu patrí manželská posteľ a samostatné jednolôžko, TV, pracovný stôl, trezor a WiFi pripojenie.

Štvorlôžková izba je ideálnym variantom pre rodiny alebo skupiny priateľov. K dispozícii budete mať manželské lôžko a dve oddelené postele, televíziu, pracovný stôl, WiFi pripojenie, trezor a novú kúpeľňu s fénom.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii Golemův restaurant oceníte okrem milej obsluhy a vynikajúcich bufetových raňajok tiež jedinečnú ručne maľovanú výzdobu z rudolfínského obdobia.

Cestujete s deťmi?

V hoteli je k dispozícii detský kútik i ihrisko so šmykľavkou a hojdačkou, o zábavu vašich ratolestí tak bude náležite postarané bez ohľadu na počasie.

Hotel Golden Golem ***

Hotel Golden Golem ***

Na Hlavní 21/71 , Praha-Březiněves
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
ANAGOLD s.r.o. IČ: 09249397


+420 777 079 445

annagold@email.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 100 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fitness
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
50 m
Aquapark
28 km