Túžite po odpočinku v prostredí Českomoravskej vrchoviny? Ubytujte sa v Hoteli SKI *** kúsok od Vysočina arény a užite si polpenziu a vstup do wellness. Čaká vás bazén, vírivka či Kneippov chodník. Uvoľníte sa navyše vďaka fľaši vína zdarma.

O ubytovaní

Hotel SKI *** sa nachádza v Novom měste na Moravě, ktoré je najvýznamnejším lyžiarskym strediskom Vysočiny. Mesto a okolie vám ale ponúkne oveľa viac než len zimné športy, tešiť sa môžete krásne výlety, zaujímavé pamiatky aj relaxáciu v akomkoľvek ročnom období.

Priamo v Novom měste na Moravě nájdete renesančný zámok (3 km) zo 16. storočia a Horácke múzeum Vysočiny s expozíciami zameranými na ľudové remeslá, kultúru, sklárstvo, železiarstvo a celkovo históriu mesta. V neďalekom Žďári nad Sazávou (10,6) na vás zase čaká kreatívne Múzeum novej generácie, kde sa pomocou najnovších audiovizuálnych technológií zoznámite s celým areálom miestneho zámku, Zelenej hory a širokého okolia.

Pútnický kostol sv. Jana Nepomuckého na Zelenej hore (11 km) ale odporúčame vidieť aj na vlastné oči. Je súčasťou kultúrneho dedičstva UNESCO a ide o skutočný architektonický unikát. Skvelou príležitosťou na výlet je tiež Obrázková cesta lesom Ochoza, ktorá nasleduje osem obrázkov spojených s históriou a legendami tejto oblasti. V lete sa vydajte za osviežením k vodnej nádrži Vír (22 km) alebo k najväčšiemu vysočinskému rybníku Velké Dářko (17 km).

V zime, samozrejme, nebudete mať o zábavu núdzu, najbližší vlek na Harusův kopec je vzdialený iba 500 m. Odtiaľto si môžete prejsť 550 m dlhú zjazdovku a pre deti je tu malý vlek a lyžiarska škola. Areál pre bežecké lyžovanie a biatlon Vysočina Arena potom leží doslova pár krokov od hotela (150 m) a v okolí hotela vedú tiež upravené bežecké a cyklistické trasy s celkovou dĺžkou 15 km.

Kde budete spať?

Izby Standard merajú 22,5 m², nájdete ich v hlavnej budove hotela a majú výhľad na les. Súčasťou vybavenia izby je vlastná kúpeľňa, WC, WiFi a televízia. Tieto izby sú vhodné maximálne pre 2 osoby, neumožňujú prístelku a nemajú balkón.

Izba Superior sú o niečo väčšie, merajú 24 m² a tiež sú bez balkóna. Nájdete ich ale v novej časti hotela a majú výhľad na les. K vybaveniu izby patrí vlastná kúpeľňa s fénom, trezor na cennosti, WC, WiFi a televízia. Ani tieto izby neumožňujú prístelku, sú teda určené maximálne pre 2 osoby.

Apartmány Junior Suite Standard ponúkajú priestor 22-30 m² a sú umiestnené v pôvodnej časti hotela. Vďaka možnosti 1-2 prísteliek celkovo ubytujú až 4 osoby. Apartmány sú vybavené vlastnou kúpeľňou s fénom, toaletou, WiFi a televíziou. Niektoré majú navyše balkón s výhľadom na Vysočinu Arénu.

Izby Deluxe budú perfektným variantom pre náročných. Sú síce menšie (14 m²), nájdete ale u nich balkón smerujúci na juh, s výhľadom na Vysočinu Arénu. Sú tiež veľmi štýlovo zariadené a v kúpeľni nájdete kozmetiku od českej značky Manufaktura. Samozrejme nechýba WiFi, TV či trezor na cennosti.

Apartmány Suite Deluxe sú skvelé pre páry aj pre rodiny, na 22-33 m² ubytujú až 4 osoby. Izby disponujú balkónom s výhľadom na juh, vlastnou kúpeľňou s kozmetikou Manufaktura a fénom, WC, televíziou a WiFi pripojením.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii ponúkajú každý deň vynikajúce české špeciality. Každé ráno si tu vychutnáte bufetové alebo kontinentálne raňajky. Večer sa podávajú servírované trojchodové večere s výberom z menu. V letnej sezóne sa na vonkajšej terase pripravujú špeciality na lávovom grile a iné lahôdky na ražni. Obľúbený nápoj a ľahké občerstvenie vám radi pripravia v lobby bare. Na želanie je v prevádzke tiež vináreň s krbom.

Kde budete relaxovať?

Hotelové wellness centrum s výhľadom do novoměstských lesov nabáda k relaxáciu a načerpanie novej energie. Môžete si tu vybrať vlastný spôsob odpočinku, či už preferujete plávanie, saunovanie, posilňovanie alebo masáže. Nájdete tu vnútorný bazén s protiprúdom a masážnymi tryskami, vírivku, Kneippov chodník a slnečnú terasu s pohodlnými ležadlami. V saunovom svete na vás čaká fínska a parná sauna, tepidárium a solárium. Pre spríjemnenie dňa si doprajte uvoľňujúcu profesionálnu masáž.

Niečo naviac

Športoví nadšenci si môžu dať do tela v hotelovom fitness centre vybavenom posilňovacími a kardio strojmi. Využiť môžete tiež 2 tenisové kurty. Priamo vedľa hotela je ihrisko na minigolf.

Hotel SKI ***

Hotel SKI ***

Vlachovická 1000 , Nové Město na Moravě
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
RMN, s.r.o. IČ: 07219539


+420 566 653 011

recepce@hotelski.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 400 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
3,2 km
Vzdialenosť od kúpeľov
10 m
Zastávka
0,2 km
Zjazdovka
1,3 km
Bežkovanie
0,2 km