Zažite luxusnú dovolenku v Jizerských horách v 2x ocenenom Hoteli Bon ***. Užijete si privátne wellness s vírivkou a saunou, masáž i hodinu bowlingu. V priebehu pobytu sa môžete tešiť na vynikajúcu polpenziu, počas výletov využijete zľavovú kartu.

O ubytovaní

Hotel Bon *** sa nachádza v meste Tanvald v obklopení nádhernej prírody CHKO Jizerské hory. Užijete si tu ako zimnú zasneženú krajinu a lyžovanie, tak prechádzky a výlety v teplejších mesiacoch roka.

V zime sa ako hlavná náplň dňa, samozrejme, ponúka lyžovanie a iné zimné športy. Skvelou správou je, že lyžiarsky areál Tanvaldský Špičák je vzdialený iba 4,6 km a užijete si tu až 10 zjazdových tratí. zjazdovkami, Bedřichov (18 km) s 10 zjazdovými traťami a Severák (14 km). Ten ponúka 12 zjazdoviek prevažne nižšej obťažnosti, a bude tak ideálny pre rodiny s deťmi.

V okolí vedie mnoho tratí pre bežkárov a cyklistických a turistických trás, ktoré využijete hlavne od jari do jesene. Na výlet sa môžete vydať na kamennú rozhľadňu Špičák (3 km) z roku 1909, k zrúcanine hradu Návarov (11 km) na zámok Frýdlant (30 km), ktorý sa v roku 1801 stal prvým hradným múzeom v strednej Európe, či do kúpelí Libverda (30 km), ktorých stavba začala v druhej polovici 18. storočia.

Veľkej obľube sa teší aj expozícia Múzea Járy Cimrmana (5 km) a Múzea výroby hračiek (5 km). Pokiaľ chcete zabaviť hlavne deti, vydajte sa s nimi do Liberce (20 km), kde ich budete mať o program postarané. Môžete navštíviť napríklad libereckú ZOO alebo Centrum Babylon, ktoré zahŕňa aquapark, funpark s najrôznejšími preliezačkami, hojdačkami a ďalšími atrakciami, lunapark s autodrómom, kolotočmi, horolezeckou stenou aj virtuálnou realitou alebo zábavno-náučné centrum iQpark.

Kde budete spať?

Čaká na vás ubytovanie v komfortnej izbe s interiérom ladeným do neutrálnych farieb. Všetky izby majú vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a fénom a neumožňujú prístelku.

Dvojlôžková izba Comfort meria 21 m² a je vybavená manželskou posteľou, televíziou, WiFi, trezorom, malým stolíkom s posedením a závesmi. Za príplatok môžete zvoliť túto izbu vo variante s balkónom, veľkosť aj vybavenie izby zostávajú v takom prípade rovnaké.

Dvojlôžková izba Comfort s delenými lôžkami je oproti variante s manželskou posteľou menšia (15 m²) a je vybavená dvoma jednolôžkovými posteľami. Nechýba televízia, malý stolík, WiFi pripojenie, trezor či závesy. Aj túto izbu môžete mať vo verzii s balkónom, tá je potom o trochu väčšia (17 m²), vybavenie je rovnaké.

Trojlôžková izba Standard má 21 m² a nájdete v nej manželskú posteľ, samostatné jednolôžko, televíziu, trezor, WiFi pripojenie a malý stolík. Nemá závesy, na oknách sú iba polopriesvitné rolety. V prípade záujmu je táto izba k dispozícii vo variante s balkónom.

Trojlôžková izba Comfort je veľkosťou (21 m²) aj vybavením (manželská posteľ + jednolôžko, malý stolík, televízia, trezor a WiFi pripojenie) veľmi podobná izbe Standard, navyše ale na oknách nájdete zatemňujúce závesy , ktoré oceníte, ak sa nechce na dovolenke prebúdzať skoro ráno. Za príplatok môžete mať túto izbu vo verzii s balkónom**.

Štvorlôžková izba bude ideálna pre rodiny, ktorým poskytne viac priestoru (28 m²). K dispozícii budete mať manželskú posteľ a dve poschodové postele, malý stolík, televíziu, WiFi pripojenie, trezor a zatemňujúce závesy. Táto izba nemá balkón.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii si každé ráno vychutnáte raňajky vo forme bufetu. Cez deň je možné objednávať pokrmy z jedálneho lístka. Večer sa tu podávajú servírované trojchodové večere s možnosťou výberu z menu.

Kde budete relaxovať?

Po celodenných výletoch či lyžovačke nie je nič lepšie ako odpočinok v novom hotelovom wellness. Nájdete tu vírivku a fínsku saunu.

Cestujete s deťmi?

Súčasťou hotelovej reštaurácie je detský kútik s hračkami.

Niečo naviac

Veľa zábavy na vás čaká na dvoch bowlingových dráhach.

Hotel Bon ***

Hotel Bon ***

Pod Špičákem 621 , Tanvald
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Horské chaty s.r.o. IČ: 04084799


+420 777 855 199

info@hotel-bon.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2 km
Zastávka
0,4 km
Zjazdovka
4,6 km
Bežkovanie
2,6 km