Oddýchnite si v horskom hoteli uprostred čistej prírody Bielych Karpát. Počas pobytu budete mať všetok servis - chutnú polpenziu, welcome drink, kávu a zákusok, vstup do bazéna, možnosť využívať stolný tenis, a dokonca aj masáž lávovými kameňmi.

O ubytovaní

Horský Hotel Jelenovská *** stojí uprostred CHKO Bielych Karpaty v obci Valašské Klobouky, len 14 km od Slovenska. Okolo je príroda, pokoj a čistý vzduch, menovite však napríklad Rozhľadňa Královec (4 km), Hrad Brumov (6 km) alebo Zámok Vizovic (23 km). Relaxovať môžete zísť do Kúpeľov Luhačovice (24 km). Blízko to odtiaľ budete mať tiež k a do Zlína (35 km) so svojou slávnou ZOO a Zámkom Lešná. V zime vás poteší blízkosť skiareálov, k najbližšiemu SkiareáluDubečky dôjdete za cca 20 minút autom.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v pohodlných izbách Standard s posteľou s komfortným matracom, televíziou, WiFi, krásnym výhľadom do prírody a kúpeľňou so sprchovacím kútom a toaletou.

Na čom si pochutnáte?

Raňajky formou bufetu a servírované dvojchodové večere sa podávajú v hotelovej reštaurácii, ktorá sa zameriava predovšetkým na tradičnú českú kuchyňu. Kedykoľvek počas dňa si tu môžete dopriať kávu s dezertom v hotelovej kaviarni, v lete využijete vonkajšiu terasu.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou hotela je wellness centrum. Nájdete tu vnútorný i vonkajší bazén, fínsku saunu a tiež bohatú ponuku procedúr. Čo tak si dopriať napríklad masáže, bankovanie alebo parafínový zábal?

Cestujete s deťmi?

Pre deti je k dispozícii vonkajšie detské ihrisko s hojdačkami a šmykľavkou.

Niečo naviac

Zahrať si môžete stolný tenis alebo využite hotelovú telocvičňu.

Horský Hotel Jelenovská *** (old)

Horský Hotel Jelenovská *** (old)

Jelenovská 99 , Valašské Klobouky
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Finservice CZ s.r.o. IČ: 28853008


777788999

info@jelenovska.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,6 km
Zastávka
1,4 km
Zjazdovka
0,8 km