Vydýchnite si od každodenného zhonu na dovolenke v Moravskosliezskych Beskydách. Ubytujte sa v Penzióne u Maryny, kde si pochutnáte na českej kuchyni formou polpenzie a zahrajete si bowling. O ďalšiu zábavu sa postarajú okolité pamiatky.

O ubytovaní

Penzión u Maryny v Bocanoviciach v Sliezsku je obklopený krásnym prostredím Moravskosliezskych Beskýd, kde nájdete dostatok zázemia na odpočinok. Na svoje si však prídu aj hostia so športovým i kultúrnym duchom.

Za históriou sa vydajte do Stredoveké opevnenie Šance (10,3 km), Múzea Tešínska či Kláštora sestier Alžbětiniek (4,1 km). Prírodné krásy môžete obdivovať v Jablunkovskom arboréte s útulnými altánkami (2,8 km) či pri výlete ku skalnému útvaru Čertovy mlyny (16,3 km). Deti i dospelých potom určite nadchne návšteva malej zoo Zemědělský dvorek v Dolnej Lomnej s králikmi, ovcami, kravami a ďalšími hospodárskymi zvieratami.

V zime si zájdite zalyžovať do Ski areálu Mosty pri Jablunkove (6,2 km), kde nájdete 4 upravované zjazdovky s celkovou dĺžkou 2,1 km, 2-kilometrový bežecký okruh a bobovú dráhu. Vyraziť môžete aj na Severku (7,1 km) so snowparkom a 2 km zjazdoviek alebo do lyžiarskych areálov Javorový vrch (24,6 km), Řeka (30,5 km), Zlatník (49 km), Gruň ( 55,5 km) a ďalších.

Kde budete spať?

Ubytovanie je zabezpečené v štýlových izbách s televíziou, posedením a vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom a WC. Bude tu na vás dýchať domácka horská atmosféra.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou objektu je aj reštaurácia. Na miestnom jedálničku nájdete predovšetkým špeciality českej kuchyne, ale aj ryby alebo rovno deväť druhov zemiakových placiek.

Niečo naviac

Tešiť sa môžete aj na profesionálny bowling so štyrmi dráhami.

Restaurace a Penzion u Maryny

Restaurace a Penzion u Maryny

Bocanovice 3 , Bocanovice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
OKNA & DVEŘE KAPSIA s.r.o. IČ: 28588282


+420 776 778 340

restauraceumaryny@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
3,6 km
Zastávka
60 m
Zjazdovka
5,2 km
Bežkovanie
6,2 km