Užite si pobyt v prírode Žďárskych vrchov kúsok od Nového Mesta na Morave. Nudiť sa nebudete. K pobytu získate vstup do wellness so saunou a vírivkou. Penzión Sykovec má navyše súkromnú pláž pri rybníku Sykovec a stojí vedľa lanového parku.

O ubytovaní

Penzión Sykovec sa nachádza v pokojnej krajine Žďárských vrchov v obci Tři studně len 7 km od Nového Města na Moravě. Na dosah budete mať moderný športový areál Vysočina Arena (5 km), Pohádkovú vesničku (12 km) a ďalšie atrakcie. Príležitostí na výlety a nové zážitky tak budete mať rozhodne dostatok.

V Novom Měste na Moravě nájdete renesančný zámok zo 16. storočia a Horácké múzeum Vysočiny s expozíciami zameranými na ľudové remeslá, kultúru, sklárstvo, železiarstvo a celkovo históriu mesta. V neďalekom Žďári nad Sazávou (11) na vás zase čaká kreatívne Múzeum novej generácie, kde sa pomocou najnovších audiovizuálnych technológií zoznámite s celým areálom miestneho zámku, Zelenej hory a širokého okolia.

Pútnický kostol sv. Jana Nepomuckého na Zelenej hore (11,8 km) ale odporúčame vidieť aj na vlastné oči. Je súčasťou kultúrneho dedičstva UNESCO a ide o skutočný architektonický unikát. Skvelou príležitosťou na výlet je tiež Obrázková cesta lesom Ochoza, ktorá nasleduje osem obrázkov spojených s históriou a legendami tejto oblasti. V lete sa vydajte k rybníku Sykovec (150 m) alebo Medlovskému rybníku (500 m), kde sa v lete môžete osviežiť, kedykoľvek potom rybárčiť.

V zime, samozrejme, nebudete mať o zábavu núdzu. Areál pre bežecké lyžovanie a biatlon Vysočina Arena je vzdialený len 5,1 km a v okolí vedú aj upravené bežkárske trasy s celkovou dĺžkou 15 km. Vyskúšať môžete tiež vlek na Harusův kopec, ktorý je vzdialený iba 5,6 km. Prejdete si tu 550 m dlhú zjazdovku a pre deti je tu malý vlek a lyžiarska škola.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z 18 štandardných izieb, ktoré prešli rekonštrukciou. Vybavené sú televíziou, WiFi pripojením a vlastnou kúpeľňou so sprchou. K dispozícii sú dvoj, troj aj štvorlôžkové izby, a tak na pobyt môžete vyraziť s celou rodinou.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii si pochutnáte na chutných raňajkách a večerách. K dispozícii je tiež bar, vináreň a vonkajšie posedenie so záhradkou.

Kde budete relaxovať?

Na odpočinok poslúži malé wellness centrum s vírivkou a saunou s ochladzovacím bazénikom.

Cestujete s deťmi?

Deti určite nadchne detský kútik a lanové centrum s detským ihriskom. Penzión sa navyše môže pochváliť Baby Friendly certifikáciou.

Penzion Sykovec

Penzion Sykovec

Tři Studně 38 , Tři Studně
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
ZdenVit s.r.o. IČ: 05081262


608 77 87 87

recepce@sykovec.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Baby friendly
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
8 km
Vzdialenosť od jazera
100 m
Zastávka
0,6 km
Zjazdovka
5,6 km
Bežkovanie
5,1 km