V Luhačoviciach vás čaká pravá kúpeľná atmosféra a príjemné ubytovanie v Hoteli Krystal ***. Posilníte sa raňajkami a prechádzka za liečivými prameňmi môže začať. V cene máte tiež masáž na 30 minút podľa výberu a zľavu do plavárne a na wellness.

O ubytovaní

Hotel Krystal *** sa nachádza v centre kúpeľného mesta Luhačovice obklopený krásnou prírodou CHKO Biele Karpaty. K zámku Luhačovice so zámockým parkom dôjdete do 10 minút, do centra ku kolonáde dôjdete približne za 20 minút a za 40 minút chôdze budete pri Luhačovickej priehrade, autom potom za päť. V lete preskúmajte okolie na bicykli, korčuliach alebo pešo, v zime si nezabudnite vziať bežky, prechádzky oblastí Bielych Karpát a Luhačovického Zálesia v bielej stope sú naozaj dych vyrážajúce. Navyše, hotel stojí 50 metrov od zjazdovky Antenka a 100 metrov od požičovne lyží.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v pohodlných dvojlôžkových izbách s TV, malou chladničkou a vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom alebo vaňou a fénom. Izby sú ladené do teplých farieb, niektoré majú aj klimatizáciu. Pri štandardných dvojposteľových izbách nie je možnosť prístelky.

Za príplatok si môžete dopriať ubytovanie v jednom z apartmánov. Tie sa skladajú zo spálne a obývacej izby, obe miestnosti sú klimatizované. Okrem manželskej postele umožňujú aj 2 prístelky, celkom tak ubytujú až 4 osoby. Veľkým lákadlom je navyše kúpeľňa s vírivou vaňou.

Na čom si pochutnáte?

Na raňajkách formou bufetu si pochutnáte v reštaurácii, kde sa podávajú pre ubytovaných hostí tiež večere.

Kde budete relaxovať?

Priamo v hoteli vás čaká moderné wellness zázemie a ponuka masáží.

Hotel Krystal ***

Hotel Krystal ***

Masarykova 152 , Luhačovice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
medialand s.r.o. IČ: 25562002


+420 602 616 269

hotel@krystal-luhacovice.cz

Check In
14:00 - 19:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Vzdialenosť od kúpeľov
1,7 km
Zastávka
100 m
Zjazdovka
0,4 km