Zbožňujete odpočinok, prírodu a víno? Tak zavítajte na dovolenku do srdca CHKO Pálava do úžasného 3* hotela s vírivkou, procedúrami a polpenziou. Vydajte sa po jednej z vinárskych cestičiek alebo sa oddajte relaxu vo wellness centre so zľavou 20 %.

O ubytovaní

Wellness Hotel Iris *** sa nachádza v malebnej vinárskej obci Pavlov, ktorá leží na území CHKO Pálava. Blízka Novomlýnska nádrž (500 m) ponúka skvelé podmienky na prevádzkovanie vodných športov a nájdete na nej aj Aqualand Moravia (13 km). Vinárske chodníky vás prevedú pešo či na bicykli nádhernou okolitou krajinou. Urobte si príjemnú prechádzku ku zrúcanine hradu Děvičky (1,5 km) alebo na hrad Děvín (2,5 km). Jedinečný Lednicko-valtický areál, ktorý je pamiatkou UNESCO, je vzdialený len 20 km. Obľúbeným cieľom výletov je tiež nádherné historické mesto so zámkom Mikulov (8 km) s krásnym zámkom.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v komfortnej útulnej dvojlôžkovej izbe. K jej vybaveniu patrí LCD televízor, WiFi pripojenie, písací stôl a vlastná kúpeľňa s fénom a toaletnými potrebami. Izby v 2. a 3. poschodí disponujú tiež klimatizáciou.

Na čom si pochutnáte?

Tešte sa na tradičnú kuchyňu v jedinečnom modernom poňatí. Vynikajúce pokrmy skvele doplní výborné miestne víno a pivo. V reštaurácii s terasou si každé ráno pochutnáte na raňajkách vo forme bufetu. Cez deň si môžete objednať niektorú zo špecialít jedálneho lístka. Večer sa tu podávajú servírované večere s možnosťou výberu z menu.

Kde budete relaxovať?

Nechajte sa rozmaznávať a načerpajte novú energiu v modernom wellness centre. Nájdete v ňom vírivku, saunu a bylinný parný kúpeľ. Ďalej môžete vyberať zo širokej ponuky kvalitných masáží a ďalších relaxačných procedúr ako rašelinové zábaly a exotické rituály.

Wellness Hotel Iris ***

Wellness Hotel Iris ***

Lužní 215 , Pavlov
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
VAŠSTAV, s.r.o. IČ: 46964541


+420 519 515 310

hotel.iris@vasstav.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,2 km
Vzdialenosť od jazera
1 km
Zastávka
0,1 km
Aquapark
13,2 km