Zavítajte do Penziónu U Tomčalů vo vinárskej dedinke Čejč a tešte sa na fľašu vína, degustáciu 10 vzoriek vína z miestnej produkcie a chutnú polpenziu. Na výlet si môžete zájsť napríklad do Aqualandu Moravia alebo do nádherného Lednicko-Valtického areálu.

O ubytovaní

Penzión a vináreň U Tomčalů nájdete vo vinárskej obci Čejč neďaleko ďalších preslávených dediniek ako sú Velké Pavlovice (13,9 km), Bořetice (9,6 km), Čejkovice (7,4 km) a Mutěnice (9,3 km). O zaujímavé výletné ciele tu rozhodne nebudete mať núdzu.

Pozrite sa napríklad na Chodník nad vinohradmi (7,3 km) – nevšednú rozhľadňu neďaleko Kobylí, ku ktorej navyše vedie aj náučný chodník. Prezrite si drevený veterný mlyn vo Vrbiciach (8,9 km) a prírodnú pamiatku Výchoz (3,7 km), alebo si užite výhľad do okolia z rozhľadne Kraví hora (12,3 km), odkiaľ uvidíte na okolité vinohrady, vodnú nádrž Nové Mlýny aj Pálavské vrchy.

Medzi zaujímavé atrakcie v okolí patrí zoologická záhrada Hodonín (19,8 km) alebo barokový zámok Milotice (18,9 km). Milovníci historickej architektúry si rozhodne nemôžu nechať ujsť návštevu Lednicko-valtického areálu (27,4 km) so zámkami Lednice a Valtice, skleníkom a rozsiahlym parkom s ďalšími stavbami.

Kde budete spať?

K dispozícii je celkom 9 izieb. Všetky sú moderne zariadené a majú vlastné sociálne zariadenie a možnosť prístelky. Za doplatok sa môžete ubytovať v parádnom izbe s vlastnou vírivou vaňou.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii si pochutnáte na raňajkách a vynikajúcich pokrmoch domácej kuchyne. Na objednávku vám v penzióne radi pripravia zabíjačku plnú zabíjačkových pochúťok. Súčasťou penziónu je tiež vínna pivnica s kapacitou až 100 osôb a ponukou degustácie miestnych vín.

Kde budete relaxovať?

V penzióne si môžete oddýchnuť vo vírivke (len na vybraných izbách) a tiež vo fínskej saune.

Penzion a sklep u Tomčalů

Penzion a sklep u Tomčalů

Čejč 398 , Čejč
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
DUKACSO MORAVIA, spol. s r.o. IČ: 48532959


.

penziontomcala@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Vírivka

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
0,7 km
Aquapark
42 km

Tipy na výlet

Južná Morava

Južná MoravaTip na výlet

Južná Morava je regiónom mnohých podôb. Jej metropolou je Brno, ale nájdete tu tiež malé moravské Toskánsko, tajomnú krasovú oblasť, svetovo najrozsiahlejšie parky Lednicko-valtického areálu, vinársku Pálavu či folklórne Slovácko - a to ešte ani nie je všetko.

Čo ľudia na južnej Morave navštevujú najčastejšie:

  • Aqualand Moravia
  • Lednicko-valtický areál
  • ZOO Brno

Čo by vám ale rozhodne tiež nemalo ujsť:

  • Vila Tugendhat
  • Moravský kras
  • Zámok Slavkov pri Brne a Mohyla míru
  • Westernové mestečko Boskovice
  • Zámok Mikulov

A mnoho a mnoho ďalšieho. S deťmi môžete napríklad vyraziť do rozprávkového podzemia v Znojme či DinoParku vo Vyškove. Ak si ale idete na južnú Moravu trochu odpočinúť od detí, rozhodne nezabudnite navštíviť vínne pivnice vo Valticiach či v Hustopečiach (a ochutnať preslávenú hustopečskú mandľovicu).

Viac informácií
Lednicko-valtický areál
Lednicko-valtický areál
CHKO Pálava
CHKO Pálava
Aqualand Moravia
Aqualand Moravia