Vydajte sa do Kyjova na pobyt, ktorý si zamilujú všetci nadšenci piva. Ubytujte sa v hoteli Kyjovský pivovar *** s polpenziou a neobmedzenou konzumáciou niekoľkých druhov miestneho piva, ktoré sa varí už od roku 1526.
Vydajte sa do Kyjova na pobyt, ktorý si zamilujú všetci nadšenci piva. Ubytujte sa v hoteli Kyjovský pivovar *** s polpenziou a neobmedzenou konzumáciou niekoľkých druhov miestneho piva, ktoré sa varí už od roku 1526.

Pobyt v rodinnom hoteli priamo v pivovare

Vydajte sa do Kyjova a objavujte krásy Slovácka pri skvelom pobyte v rodinnom Hoteli Kyjovský pivovar ***, ktorý vás doslova vtiahne svojou tradičnou atmosférou.

Ubytovaní budete v moderných dvojlôžkových izbách s vlastným sociálnym zariadením (sprcha, WC), TV/SAT a WiFi. V reštaurácii hotela sa tešte na vynikajúcu polpenziu.


Nadšení však budú predovšetkým milovníci zlatého moku, pretože Kyjovský pivovar *** si varí svoje vlastné pivo podľa overených technológií a z tých najlepších surovín. Vybrať si môžete z pív plzenského a bavorského typu, ktoré sú nefiltrované a nepasterizované.


Neobmedzená konzumácia piva podľa výberu

Podľa zvoleného variantu si môžete užiť neobmedzenú konzumáciu piva počas celej doby pobytu. Okrem niekoľkých druhov miestnych pív si môžete odniesť napríklad i kvalitnú pivnú kozmetiku (za príplatok).

A zatiaľ čo vy si budete vychutnávať pokrmy či pivo, vaše deti sa zabavia v detskom kútiku plnom hračiek a omaľovániek.

Pri našej návšteve Kyjovského pivovaru sme pre vás všetko starostlivo otestovali a môžeme jednoznačne hotel, pivo i vynikajúcu kuchyňu odporučiť.

Vinárstvo, folklór a turistické atrakcie, to je Kyjov

Priamo pred hotelom sa nachádza športový štadión a ihrisko na futbal. V prípade dobrého počasia môžete využiť vonkajšie tenisové kurty. Bowling sa nachádza 100 m od hotela.

V samotnom Kyjove sa rozhodne nudiť nebudete, okrem reštaurácií môžete zavítať napríklad ku Kaplnke sv. Martina, kostolu Nanebovzatia Panny Márie či do Vlastivedného múzea. Stojí tu tiež dom, v ktorom prebýval slávny krajan Petr Bezruč.

Fotografi o Kyjove hovoria ako o neobjavenom klenote Česka, ktorý pripomína talianske Toskánsko. Architektúru európskeho juhu objavíte aj v samotnom meste a v jeho historickom centre.

Hotel Kyjovský pivovar ***

Hotel Kyjovský pivovar ***

třída Komenského 596 , Kyjov
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Tomáš Machalínek IČ: 49941666


+420 773 795 652

recepce@kyjovsky-pivovar.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná