Parádny pobyt s polpenziou a 2 dcl vína k večeri v penzióne U Zajíčků neďaleko Brna. V okolí je veľa možností výletov - Moravský kras, Macocha, hrad Špilberk a ďalšie. Dieťa do 6 rokov a domáci maznáčik zadarmo.
Parádny pobyt s polpenziou a 2 dcl vína k večeri v penzióne U Zajíčků neďaleko Brna. V okolí je veľa možností výletov - Moravský kras, Macocha, hrad Špilberk a ďalšie. Dieťa do 6 rokov a domáci maznáčik zadarmo.

Penzión u Zajíčků je ideálny na cyklo dovolenku

Penzión U Zajíčků nájdete v Mokrej pri Brne v údolí Říčky, neďaleko Moravského krasu so známou priepasťou Macocha.

Tento penzión ponúka svojim hosťom veľmi moderné ubytovanie s vlastným sociálnym zariadením. Súčasťou penziónu je v okolí vyhlásená reštaurácia s domácou kuchyňou, ktorú si naši zákazníci veľmi pochvaľujú.

Urobte si výlet do známej priepasti a jaskyne

Okolie penziónu je pretkané hustou sieťou cyklotrás, takže si bicykle nezabudnite doma – v okolí je stále čo spoznávať. Pokiaľ ale nie ste zdatní cyklisti, nezúfajte. Stále sa môžete vydať na prechádzku, napríklad po údolí Říčky, ktoré je na podobné aktivity ideálne - veľmi krásne a nenáročné.

Skvelé výlety ponúka i CHKO Moravský kras. Rozhodne nezabudnite navštíviť najväčšiu priepasť v celej strednej Európe - Macochu.


Zažite adrenalín v Moravskom krase a vyskúšajte si lezenie po ferratách v jaskyni. Trasu si môžete vybrať podľa obtiažnosti a vašej zdatnosti. Všetko vybavenie vám bude zapožičané na mieste.

  • Speleo "Zážitok" na 80 minút .
  • Speleo Ferat "Dobrodružstvo" na 120 - 180 minút.
  • Speleo Ferat - "Adrenalín" na 80 - 120 minút.

Ďalší unikát nájdete hneď vedľa a tým sú Punkevné jaskyne, ktoré sú súčasťou najdlhšieho jaskynného systému v Česku. Pri prehliadke jaskyňou sa budete tiež plaviť na loďkách po rieke Punkvě a dostanete sa až na dno Macochy.

Ďalšie tipy:

  • Mohyla Mieru ako pripomienka Bitky pri Slavkova.
  • Krstiny s nádherným barokovým chrámom Mena Panny Marie (Národná kultúrna pamiatka), arborétom, zámkom a kúpaliskom.
  • Hrad Špilberk, katedrála sv. Petra a Pavla, alebo Vila Tugendhat v Brne.
Penzion U Zajíčků

Penzion U Zajíčků

Mokrá 94 , Mokrá
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Delikatering, s.r.o. IČ: 26930722


+(420) 733 155 587

info@restauraceuzajicku.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná