Kde inde stráviť pohodovú dovolenku než práve v srdci Krkonôš? Ubytujte sa v rodinnom hoteli Arnika Rudník *** s polpenziou, vyhrievaným bazénom a saunou. V okolí nájdete množstvo historických aj kultúrnych pamiatok.
Kde inde stráviť pohodovú dovolenku než práve v srdci Krkonôš? Ubytujte sa v rodinnom hoteli Arnika Rudník *** s polpenziou, vyhrievaným bazénom a saunou. V okolí nájdete množstvo historických aj kultúrnych pamiatok.

Útulné ubytovanie v Krkonošiach

Ak hľadáte miesto na pohodovú rodinnú dovolenku, potom je Hotel Arnika Rudník *** tou správnou voľbou. Nachádza sa v ideálnej polohe na výlety - na rozhraní Krkonoš a Podkrkonoš. V blízkosti nájdete najznámejšie horské strediská - Špindlerov Mlýn, Pec po Sněžkou a Černá hora v Jánských Lázních.

Veľmi príjemne pôsobí interiér hotela, ktorý je v rustikálnom štýle. Pýchou reštaurácie je stará kachľová pec, ktorá vytvára pokojnú a pohodovú atmosféru. V reštaurácii si pochutnáte na vynikajúcej domácej kuchyni.

Okolie hotela úplne očarí tých, ktorí hľadajú ticho a pokoj. Svieži vzduch a podmanivá okolitá príroda vám pomôže zabudnúť na každodenný zhon a starosti.


Zákazníci Zľavokingu si nemôžu vynachváliť veľmi príjemný a ochotný personál a veľmi bohatú stravu po celú dobu pobytu. Kladne hodnotia aj lokalitu hotela.


Oddych vo wellness

Užite si neobmedzený vstup do vyhrievaného bazéna s protiprúdom priamo v hoteli (8:00 - 10:00 hodín a 15:00 - 20:00 hodín), ktorý určite oceníte po náročnom dni plnom výletov.

V rámci pobytu vás toho čaká omnoho viac. Relaxovať môžete aj v hotelovej infrasaune, fínskej saune, alebo na relaxačnom vibračnom lehátku. Nielen ženy potom ocenia parafínový zábal na ruky, ktorý zjemňuje pokožku a vďaka teplu uvoľňuje aj kĺby a svaly.

Výlety do českých aj poľských Krkonoš

Aj pre všetkých milovníkov cyklistiky máme skvelú správu. Priamo od hotela vedú trate, ktoré nadväzujú na (cez zimu bežkársku) krkonošskú magistrálu na Čiernej hore.

Okolie hotela ponúka krásne prechádzky a výlety do malebnej krkonošskej prírody z úpätia Černej hory až na vrcholky Krkonôš. V obci, ktorá je veľmi rozľahlá, sú umiestnené panely s textami a fotografiami o zaujímavostiach a histórii lokality.

Okolie ponúka veľké množstvo kultúrnych a historických pamiatok:

  • Hospital Kuks - barokový zámok známi monumentálnym kostolom Najsvätejšej trojice alebo cyklom nástenných malieb Tanca smrti.
  • Broumov - mesto s množstvom turisticky zaujímavých miest (súbor kostolov, Broumovské statky, pieskovcové miesta...).
  • Hrad Pecka - zaujme vás množstvom informácii počas prehliadkových okruhov.
  • Múzeum Krkonošského národného parku vo Vrchlabí

Pre deti je k dispozícii niekoľko bobových dráh, rozprávkový chodník, mravčí chodník, lanové parky, možnosť jazdy na poníkoch a koňoch.

Za zaujímavými miestami sa vyberte na druhú stranu Krkonôš

  • Kowary minipark plný úchvatných miniatúr
  • Karpacz drevený kostolík a múzeum hračiek
  • Aquapark Kudova Zdroj s bazénmi, tobogánmi a inými atrakciami.

A čo ešte podniknúť v Krkonošiach?

  • Zájdite si do aquaparku v Špindlerovom Mlyne.
  • Navštívte najvyššiu českú horu Sněžku.
  • Zhliadnite krásne Mumlavské vodopády.
  • Vydajte sa do Zoo v Dvoře Králové. Počas tejto doby sa zmenila z pôvodného malého ZOO kútika v jednu z najväčších zoologických záhrad v Českej republike a jedného z najvýznamnejších chovateľov afrických zvierat vo svete.
Hotel Arnika Rudník ***

Hotel Arnika Rudník ***

Rudník 134 , Rudník u Vrchlabí
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Hana Řeřichová IČ: 87369214


+(420) 725 485 555

info@arnika-rudnik.cz

Check In
14:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná