Vyrazte do Mariánských Lázní na luxusnú dámsku jazdu a nechajte za sebou každodenný starosti aj svojho muža. V cene máte skrášľujúce procedúry ako je kúpeľ, pleťová maska, anticelulitídny zábal a parafín pre hebké ruky.
Vyrazte do Mariánských Lázní na luxusnú dámsku jazdu a nechajte za sebou každodenný starosti aj svojho muža. V cene máte skrášľujúce procedúry ako je kúpeľ, pleťová maska, anticelulitídny zábal a parafín pre hebké ruky.

Perfektná dovolenka v Golf Hoteli Morris**** v Mariánskych Lázních

Golf Hotel Morris**** leží v pokojnej časti obľúbených Mariánských Lázní a ročne ho navštívi približne 20 tisíc spokojných zákazníkov. Hotel spadá pod známu sieť hotelov Morris, takže si môžete byť istí maximálnou kvalitou služieb a ubytovania.

Tešte sa na elegantne vybavené izby s vlastným sociálnym zariadením, TV/SAT, telefónom, internetom a minibarom, v ktorých sa bude cítiť príjemne aj ten najnáročnejší klient.


Golf Hotel Morris **** sa teší priaznivým recenziám zákazníkov Zľavokingu, ktorí oceňujú ako ochotu personálu, tak služby, vybavenie hotela a lokalitu. Na portáli Booking.com má hodnotenie 8,4 z 10.


V hotelovej reštaurácii si pochutnáte na stredomorskej a mexickej kuchyni a gréckych špecialitách, ktoré sa pripravujú výhradne z kvalitných a čerstvých surovín. Po večeri si môžete dopriať pohárik kvalitného vína, kokteil, alebo dezert.

Objavte kúzlo Mariánských Lázní

Perla medzi kúpeľmi - aj tak sa dajú Mariánské Lázně nazvať. Nájdete tu totiž mnoho krásnych miest, ktoré vám vyrazia dych. Takým je napríklad kúpeľná kolonáda s úchvatnými stropnými freskami. V Mariánskych Lázních a ich okolí sa môžete tešiť na viac ako 40 minerálnych prameňov, v samotnom meste ich je 6,napríklad: Rudolfov prameň, známy Ferdinandov prameň, alebo najstarší Krížový prameň.

  • Park Boheminium - Pozrite sa na dokonalé makety významných pamiatok Českej republiky. Všetky modely sú vyhotovené v jednotnej mierke 1:25, vďaka ktorej uvidíte exponáty tak, ako by ste ich pozorovali z lietadla vo výške asi 200 m.
  • Pravoslávny chrám sv. Vladimíra - Chrám bol otvorený v roku 1902 a už viac ako sto rokov zostáva stredom období návštevníkov pre svoju neobyčajnú architektúru a nádherné bohato zdobené interiéry.
  • Františkovy Lázně a Karlovy Vary.
Golf Hotel Morris ****

Golf Hotel Morris ****

Zádub - Závišín 724 , Mariánské Lázně
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
MORRIS CL s.r.o. IČ: 49097415


+420 35 44 22 777

golfhotel@hotelmorris.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,5 km
Vzdialenosť od kúpeľov
2,5 km
Zastávka
0,2 km
Zjazdovka
2,5 km