Pamiatky historického centra Prahy na dosah, romantické prechádzky pozdĺž Vltavy a pravá atmosféra hlavného mesta. Penzión FOX v pokojnej lokalite iba 15 minút od centra ponúka pobyt s raňajkami, masážou a zľavami.
Pamiatky historického centra Prahy na dosah, romantické prechádzky pozdĺž Vltavy a pravá atmosféra hlavného mesta. Penzión FOX v pokojnej lokalite iba 15 minút od centra ponúka pobyt s raňajkami, masážou a zľavami.

Ubytovanie v pokojnom prostredí penziónu FOX

Penzión FOX sa nachádza v pokojnom prostredí vo vilovej zástavbe v Kyjích - iba 15 minút metrom od centra mesta.

Ak radi nakupujete, nenájdete vhodnejšiu lokalitu. Penzión leží len 180 metrov od metra Rajská zahrada a 1 zastávku metrom od veľkého nákupného a zábavného centra Černý most (možnosti zábavy - kino, motokáry, bazén a ďalšie aktivity).

Ubytovaní budete v dvojlôžkových izbách, ktoré disponujú vlastným sociálnym zariadením (sprcha, WC), LCD TV/SAT a trezorom. Zdarma je tu aj úschovňa batožiny a za poplatok môžete využiť miestnosť na žehlenie prádla. V penzióne je aj malé štúdio, kde sa konajú masáže, poradenstvo a iné.

Súčasťou penziónu je priestranná jedáleň, v ktorej budú servírované raňajky (od 7:30 do 9:30 hod.) Na obed či večeru si zájdite do okolitých reštaurácií - čínskej, ukrajinskej či českej so zverinovými pokrmami (50 - 150 m od penziónu).

Pamiatky, romantika aj nočný život veľkomesta

Stovežatá Praha s dominantou Pražského hradu láka ročne státisíce turistov a jej krásu ocenil aj prestížny výber webového portálu Tripadvisor (Praha sa umiestnila na 6, mieste v rebríčku 25 najlepších destinácii na svete).


Užite si okružnú jazdu historickým centrom Prahy komfortným busom Hopon-Hopoff s panoramatickými oknami a výkladom vedeným cez slúchadlá so zľavou 15% (možno zakúpiť v penzióne).


Vedľa klasických pamätihodností, akými sú Karlov most, Malá Strana, Hradčany, Pražský hrad, Staromestské námestie s orlojom a Petřín, si nenechajte ujsť ozajstné čaro a atmosféru Prahy.

Prejdite si uličky Starého mesta, dobrú večeru zapite pivom - kde inde ako na "Náplavce" priamo pri rieke Vltava, alebo sa vydajte do Botanickej záhrady, Technického múzea, kaštieľa v Tróji či Národnej galérie.

Pension Fox

Pension Fox

Vajgarská 5/1176 , Praha
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Boris Serebro IČ: 03769585


+420773581881

pensionfoxtour@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie