Staňte sa na pár dní kúpeľným švihákom či dámou prechádzajúcou sa po kolonádach a vyrazte do Karlových Varov. Okrem malebného mesta oceníte aj masáž a zábal či masku (podľa výberu) a vstup do bazénov Alžbetiny Lázne.
Staňte sa na pár dní kúpeľným švihákom či dámou prechádzajúcou sa po kolonádach a vyrazte do Karlových Varov. Okrem malebného mesta oceníte aj masáž a zábal či masku (podľa výberu) a vstup do bazénov Alžbetiny Lázne.

Luxusný hotel Heluan**** v centre Karlových Varov

Hotel Heluan**** sa nachádza priamo v srdci kúpeľného mesta neďaleko liečivých prameňov a je situovaný v historicky významnej budove karlovarskej kolonády. Hotel je postavený v secesnom štýle, ktorého história sa datuje už od roku 1715. 

Pre hostí sú pripravené dvojlôžkové izby, ktoré majú nádherné štukové stropy a vlastné sociálne zariadenie (WC, vaňa), fén na vlasy, TV/SAT, trezor a minibar.

Počas pobytu sa tešte na chutnú polpenziu. Bohaté raňajky formou bufetu sa podávajú priamo v hoteli, na večere si zájdete do štýlovej reštaurácie ácii Chebský Dvor, ktorá je hneď vedľa hotela a má fantastický výhľad na historické centrum.

Relax podľa vášho gusta

Vyberte si wellness balíček, ktorý najlepšie napĺňa vašu predstavu ideálneho oddychu a uvolnite sa počas masáže podľa výberu a zábalu či masky na tvár (podľa druhu balíčka). Tešte sa aj to bazénového komplexu Alžbetiny Lázne (1,2 km od hotela) s bazénom (25 m), relaxačným bazénom s automasážnymi prvkami, detským bazénikom, whirlpoolom, saunou a parou.

Ak vás kúpanie neláka, zvoľte ako alternatívu návštevu múzea Jana Bechera - Becherovky (1,5 km od hotela), prehliadnite si bývalú továreň, kde sa Becherovka vyrábala, pozriete si film natočený pre Becherovku bratmi Cabanovými a ochutnajte niekoľko špecialít z archívneho baru.

Celoročná romantika v preslávených Karlových Varoch

Karlovy Vary sú najznámejšie a najväčšie kúpeľné mesto Českej republiky, kde sú rušné ulice a kolonády obklopené tichými zalesnenými kopcami. Tie sú pretkané sieťou peších chodníkov ideálnych k prechádzkam. Pre pravých romantikov nechýba možnosť jazdy v koči po kolonáde.

Pokiaľ vyrazíte na prechádzku okolo hotela, narazíte na mnoho butikov a obchodíkov s typickými karlovarskými suvenýrmi.

Nezabudnite navštíviť tunajšie populárne kúpele využívajúce na liečbu karlovarskú termominerálnu vodu. Pri prechádzkach po kolonáde môžete pramene popíjať a nechať na seba pôsobiť ich liečebné účinky.

Hotel Heluan & Ester ****

Hotel Heluan & Ester ****

Tržiště 387/41 , Karlovy Vary
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Westbohemia Hotels s.r.o. IČ: 28041844


+420 777 662 605

heluan@westbohemiahotels.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Kúpele
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
10 m
Vzdialenosť od kúpeľov
10 m
Zastávka
0,3 km
Aquapark
3,4 km
Zjazdovka
18 km