Pobyt na južnej Morave nadchne všetkých milovníkov vína. Ubytovanie v malebnej vinárskej obci Veľké Bílovice kúsok od Lednicko-valtického areálu (UNESCO). V cene polpenzia a fľaša vína. Platnosť až do decembra.

O ubytovaní

Penzión Mlýn nájdete v jednej z najatraktívnejších vinárskych oblastí na južnej Morave, vo Velkých Bíloviciach. Ubytovanie je len pár minút od námestia, autobusovej stanice a obchodov v centre mestečka. Lednicko-valtický areál je vzdialený 9 km, Mikulov a CHKO Pálava 23 km.

Preskúmajte Lednicko-valtický areál, zapísaný aj na Zozname UNESCO, ktorý láka na krásnu architektúru ukrytú v zeleni. Nájdete tu hneď dva prekrásne zámky - gotickú Lednicu (9,4 km) a barokové Valtice (17,7 km). Okolitý krajinársky park s rozlohou 300 km² s palmovým skleníkom, benátskou fontánou, chrámom Troch Grácií, minaretom, rímskym akvaduktom, čínskym pavilónom, umelou zrúcaninou Janův hrad a ďalšími zaujímavosťami poteší ako milovníkov prírody, tak fanúšikov.

Na príjemné výlety pozýva aj mesto Mikulov, vzdialené cca 23 km. Vedie sem okrem iného hneď niekoľko cyklotrás. A čo v Mikulove uvidíte? Barokový zámok s expozíciou Regionálneho múzea, Dietrichsteinskú hrobku, Svatý kopeček s pútnickou kaplnkou sv. Šebestiána, zvonicou a Božím hrobom alebo kostol svätého Václava. V pravej vinárskej tradícii sa v meste často organizujú najrôznejšie slávnosti, večery s cimbalom a iné kultúrne podujatia, nudiť sa tu rozhodne nebudete.

V lete si zájdite za kúpaním napríklad k vodnej nádrži Nové Mlýny (16,1 km), ktorá je aj rajom vodných športov. Pokiaľ nie je práve počasie na vonkajšie kúpanie, vyskúšajte Aqualand Moravia (36,6 km), jeden z najväčších a najmodernejších aquaparkov v Českej republike, kde sa nielen zabavíte množstvom atrakcií, ale užijete si aj skvelý relax vo wellness. V zime si potom môžete aj zalyžovať, v neďalekých Nemčičkách (14,7 km) nájdete najnižšie položené lyžiarske stredisko v strednej Európe.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v útulnej, svetlej izbe s komfortným vybavením. Každá izba má vlastnú kúpeľňu s toaletou. Vo všetkých izbách je dostupné aj WiFi pripojenie.

Na čom si pochutnáte?

Výbornú polpenziu si užijete v reštaurácii priamo v penzióne, kde sa podávajú raňajky formou bufetu a večere výberom z menu. Reštaurácia ponúka dni rôznych kuchýň, napríklad poľovnícke hody, zverinové hody a ďalšie. V lete príde vhod vonkajšia terasa s posedením.

Nechýba ani vínna pivnica, tá sa však nachádza 1,5 km od penziónu a objednať si tu môžete riadenú degustáciu.

Cestujete s deťmi?

Rodiny s deťmi si môžu zapožičať detskú postieľku, nočník a jedálenskú stoličku.

Niečo naviac

K dispozícii je požičovňa a úschovňa bicyklov.

Pension Mlýn

Pension Mlýn

Podivínská 655 , Velké Bílovice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Libor Brůček IČ: 66618291


+(420) 515 531 837

info@pensionmlyn.eu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,8 km
Vzdialenosť od jazera
15 km
Zastávka
100 m
Aquapark
30 km