Vyrazte do Krkonôš a užite si letnú pohodu v hoteli Horní Pramen v Špindlerovom Mlyne. Z izieb môžete každý deň obdivovať malebnú krkonošskú prírodu. Polpenzia, sauna a množstvo zliav (aquapark, bobová dráha, bowling).

O ubytovaní

Hotel Horní Pramen **+ sa nachádza v najpokojnejšej časti horského strediska Špindlerův Mlýn. Vďaka svojej polohe na južnom svahu Železného vrchu máte celé horské mestečko ako na dlani. Hotel je ideálnym východiskovým bodom pre pešie a cyklistické výlety a samozrejme aj obľúbeným strediskom pre lyžiarov.

Vydajte sa napríklad na obľúbenú Dřevařskú cestu k prameňu Labe (10 km) a k Labskému vodopádu, prejdite sa na Krakonošovu vyhliadku (5 km), k Dlhému vodopádu (4,6 km) alebo na Rennerovu Studánku (16 km). Neďaleko je aj k bobovej dráhe (2,3 km) a Múzeu lega (2 km). Čaká vás pekná prechádzka okolo Labskej priehrady (3,3 km), v ktorej sa síce nedá kúpať, ale môžete si vyskúšať svoje rybárske schopnosti. Na druhej strane si môžete naplno užiť vodné radovánky v Aquaparku Špindlerův Mlýn (1,8 km), kde si môžete užiť vnútorné a vonkajšie bazény a relaxovať vo wellness so saunami a soľnou jaskyňou.

V zime oceníte množstvo kilometrov upravených bežeckých tratí a blízkosť známych lyžiarskych stredísk. Jedným z najobľúbenejších je Svatý Petr (1 km) s 11 zjazdovkami, kde sa každoročne koná množstvo zaujímavých športových podujatí. Neďaleko máte aj Medvědín (4 km) s 1 km dlhou čiernou zjazdovkou a jednou z najširších červených zjazdoviek v Českej republike. Len asi 13 km od hotela nájdete aj Skiareál Herlíkovice s 12 zjazdovkami a 4 bežeckými traťami.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v pohodlne zariadenej izbe s vlastnou kúpeľňou. Fén si môžete požičať na recepcii hotela. V každej izbe je k dispozícii aj WiFi pripojenie na internet.

Dvojlôžková izba s balkónom a výhľadom na hory má rozlohu 18,2 m² a ponúka výhľad na hory z balkóna. Izba je vybavená manželskou posteľou alebo 2 samostatnými lôžkami, písacím stolom a šatníkovou skriňou.

Trojlôžková izba Economy (16,4 m²) je jednoduchou možnosťou pre menšie rodiny. Je vybavená manželskou posteľou a samostatným lôžkom, písacím stolom a šatníkovou skriňou. Z okien budete mať krásny výhľad na hory.

Trojlôžková izba Standard (24 m²) je priestrannejšia a zahŕňa 2 spálne, čo vám poskytne viac súkromia. Opäť je tu manželská posteľ a samostatné lôžko a stôl s posedením.

Štvorlôžková izba (37,4 m²) pozostáva z 2 samostatných spální, z ktorých každá má 2 postele (oddelené alebo spojené), písací stôl a šatník. Táto izba má tiež výhľad na hory.

Päťlôžková izba má rozlohu 35,4 m² a skladá sa z 2 samostatných spální. Prvá je zariadená manželskou posteľou, písacím stolom a stoličkou s podnožkou. V druhej na vás čakajú 3 samostatné postele. V kúpeľni tejto izby sa okrem klasického sprchovacieho kúta a toalety nachádza aj bidet.

Šesťlôžková izba má rozlohu 71 m² rozdelenú medzi 2 spálne a obývaciu izbu. Každá spálňa má 3 postele a kreslo s podnožkou na sedenie, zatiaľ čo obývacia izba má 4 kreslá, stôl a skrine. Výhodou môže byť kúpeľňa, v ktorej nájdete nielen sprchovací kút, ale aj vaňu.

Na čom si pochutnáte?

Hotelová reštaurácia a bar ponúka pestrý výber kvalitných jedál miestnej a medzinárodnej kuchyne. Podávajú sa tu chutné raňajky a večere formou bufetu, z ktorých si vždy môžete vybrať presne podľa svojej chuti. Za pekného počasia je tu aj možnosť grilovania alebo táboráku.

Kde budete relaxovať?

Po náročnom dni strávenom turistikou alebo lyžovaním vám príde vhod relaxácia v horúcej saune. Môžete si tiež vychutnať relaxačnú masáž.

Cestujete s deťmi?

Pre deti je k dispozícii detský kútik s množstvom hier a vonkajšie ihrisko s domčekom a ďalšími atrakciami. Okrem toho je tu k dispozícii aj detská postieľka na prenájom.

Niečo naviac

O zábavu nebude núdza - zahrať si môžete pétanque, stolný tenis, futbal a šípky.

Hotel Horní Pramen **+

Hotel Horní Pramen **+

Špindlerův Mlýn 25 , Špindlerův Mlýn
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
MAPAB s.r.o. IČ: 03203310


+420 732 166 167

info@hornipramen.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Lyžiareň

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1 km
Zastávka
1 km
Aquapark
0,6 km
Zjazdovka
0,8 km