Spoznajte Jizerky pešo či na bicykli - pobyt v novom penzióne Černá Říčka s polpenziou. Vo voľnom čase si užite hotelové wellness, bobovú dráhu, alebo sa vyberte na výlet do okolitej krásnej prírody. Platnosť do októbra.
Spoznajte Jizerky pešo či na bicykli - pobyt v novom penzióne Černá Říčka s polpenziou. Vo voľnom čase si užite hotelové wellness, bobovú dráhu, alebo sa vyberte na výlet do okolitej krásnej prírody. Platnosť do októbra.

Pohodové ubytovanie v Jizerských horách

Hľadáte miesto, kde môžete stráviť pár dní obklopení krásnou prírodou a zároveň si užiť vkusné a komfortné ubytovanie? Tak to je pre vás penzión Černá Říčka tým pravým.

Krásne zrekonštruovaný penzión stojí v upravenom prírodnom areáli, ktorý poskytuje bohaté možnosti športového a spoločenského vyžitia. Ubytovaní budete v dvojlôžkových izbách. Súčasťou každej izby je vlastné sociálne zariadenie (sprchovací kút, WC) a LCD TV vrátane prístupu pre USB kábel.

Stravovať sa budete formou výdatnej polpenzie a to priamo v reštaurácii penziónu. Reštauráciu má na starosť skúsená kuchárka, ktorá sa vám pokúsi splniť každé vaše gastronomické želanie.

Vo voľných chvíľach využite vonkajšie ihrisko, herňu s futbalom, biliardom aj šípkami, alebo využite možnosť grilovania a opekania nad ohniskom. Pre deti je k dispozícii detské ihrisko s hojdačkami, trampolínou, pieskoviskom a hradom, v prípade nepriaznivého počasia si iste užijú vnútorný hrací kútik.


Relaxácia vo vonkajšej vírivke

V penzióne sa nachádza úplne nové wellness centrum, ktorého súčasťou je aj vonkajšia vírivka, kde si užijete zaslúžený oddych po celodennom výlete. Za príplatok si užite aj saunu.


(Ne)známe Jizerky vás nadchnú

Jizerské hory sú najsevernejším pohorím Česka, nájdete ich medzi Krkonošami a Jizerskými horami. Najvyšším vrcholom českej strany je Smrek (1124 m.n.m.).

Tunajšiu krajinu je ideálne spoznávať na bicykli - využite hustú sieť cyklotrás, ktorá vás prevedie medzi osadami, horskými chatami a rozhľadom, z ktorých si užijete úžasné výhľady do okolia.

V blízkosti penziónu odporúčame navštíviť:

  • Bobovú dráhu v Janove nad Nisou s dĺžkou necelého kilometra s 22 zákrutami a raritou v podobe karuselu, ktorý otočí boby o 450 stupňov. Ideálna zábava pre milovníkov adrenalínu.
  • Sklárne Harrachov a pivné kúpele.
  • Aquapark v Jablonci nad Nisou, ktorý je ideálny na osvieženie počas horúcich dní.
  • Najstarší český aquapark Babylon v Liberci, kde si užijete veľa zábavy.
  • ZOO v Liberci, ktorá nadchne predovšetkým deti.
  • IQ park, ktorý je taktiež v Liberci.
Pension Černá Říčka

Pension Černá Říčka

Mlýnská 785 , Desná
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Jan Dráb IČ: 63954516


+420 605 220 900

info@pensioncernaricka.com

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie